Nejprodávanější Kniha - červen 2019
česká

Ostny a oprátky
(4x)
Dvojnásobný držitel ceny Magnesia Litera vytvořil mozaiku na první pohled absurdních situací odehrávajících se ve zlomových okamžicích dějin dvacátého století.
česká

Ostny a oprátky

224 Kč
Muži v offsidu
Humorný obraz typického českého fotbalového obecenstva z doby před 2. světovou válkou.
česká

Muži v offsidu

205 Kč
Češi, polibte mě…
(2x)
Kniha francouzského autora Mikaela Gwiloua, cizince dlouhodobě žijícího v Čechách, je jednou z mála opravdu upřímných reflexí, které si bez servítek berou na paškál náš národ.
česká

Češi, polibte mě…

161 Kč
Haló, Jácíčku
Příběhy o velkém přátelství malého zajíčka a veverky vyprávějí jednoduše a průzračně o těch nejobyčejnějších, ale zároveň nejmocnějších okamžicích dětství.
česká

Haló, Jácíčku

269 Kč
Onanie aneb mrzký hřích samohany
(3x)
Je možné na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy obhájit diplomovou práci o onanii v literatuře? Navíc diplomovou práci podstrčenou jako kukaččí vejce?
česká

Onanie aneb mrzký hřích samohany

253 Kč
Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
česká

Lichožrouti

331 Kč
Poutník lásky - 61%
V iniciačním vyprávění slavného francouzského autora sledujeme, jak tesař Alí ibn Hišám po smrti svých nejbližších prochází od setkání k setkání, a aniž by o tom věděl, postupuje až k nejvyššímu stupni hierarchie.
česká

Poutník lásky

198 Kč
78 Kč
Velekněz
(1x)
Learyho průkopnická a provokativní kniha, která podrobně zaznamenává a komentuje dobré a špatné tripy s LSD, jak je zažily vůdčí osobnosti 60. let.
česká

Velekněz

358 Kč
Nejlepší víkend
(1x)

Na silvestra si Andrea, Jirka, Dáša, Bert, Markéta a Pavel dají zásadní novoroční předsevzetí. Žádný z nich ale nikomu neřekne, jaké je to jeho.

česká

Nejlepší víkend

449 Kč
Červený panáček
Vyprávění o panáčkovi v červeném kabátku a červené čepičce začíná jeho narozením a pokračuje po celý rok v 366 krátkých příbězích z každodenního života i dobrodružstvích plných fantazie. Vhodné pro nejmenší děti i první čtenáře.
česká
Ukázky

Červený panáček

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>