Nejprodávanější tituly - červen 2019
předškoláci

Hledej barvy! - Bublinky - 11%
Kohout spustí kokrhání ráno, raníčko, jen co začne vycházet sluníčko. Umíš si vybrat správnou barvu ze dvou a doplnit samolepky do obrázku? Velryba přátelská je přeci, to ví všichni – i mořští šneci.
předškoláci

Hledej barvy! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
předškoláci

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
předškoláci

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Kouzelná třída - další kouzlení - 11%
Kouzelná třída je o rok starší. Mimořádná dobrodružství však žáky víly Jamíny čekají i v novém příběhu.
předškoláci

Kouzelná třída - další kouzlení

197 Kč
175 Kč
Objevujeme svět! Louka - 11%
Objevovat, co všechno lze vidět na louce, je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo žije v úlu? Kdo tká pavučinu? Kdo má rád lískové oříšky? Kdo má bodliny?
předškoláci

Objevujeme svět! Louka

224 Kč
199 Kč
Pohádkový svět - První čtení, to nic není - 11%
(1x)
Pohádky jsou určeny dětem, které se učí číst, naučily se písmena a chtějí číst jednoduché texty. Zároveň texty odpovídají požadavkům výuky čtení tzv. genetickou metodou.
předškoláci

Pohádkový svět - První čtení, to nic není

194 Kč
172 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
předškoláci

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Starý sad - 20%
Za devaterým kopcem, devaterým kamenem a sedmerým potokem byl jednou jeden sad... Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy.
předškoláci
Ukázky

Starý sad

237 Kč
190 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

předškoláci
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
předškoláci

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 83 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>