Nejprodávanější Kniha - červen 2019

Účetní z Osvětimi
(2x)
Oskaru Gröningovi bylo dvacet jedna let, když jako přesvědčený příslušník SS nastoupil do služby v koncentračním táboře Osvětim. Jeho úkolem bylo vést záznamy o zabavených cennostech vězňů.

Účetní z Osvětimi

269 Kč
Učte se s komiksem - angličtina
Potřebujete své studium angličtiny něčím oživit?

Učte se s komiksem - angličtina

269 Kč
Ukradený poklad
Užijte si dobrodružství i legraci s nezbednou Julií a kapitánem pirátů!

Ukradený poklad

224 Kč
Umění války

V této slavné adaptaci Sunova slavného traktátu o válce mistr poučuje svého žáka o jemných nuancích válečného umění. Umělecké ilustrace cenami ověnčeného kreslíře Pete Katze zobrazují bitevní scény i strategické scénáře, a tak odvěké vojenské zásady

Umění války

449 Kč
Utajené hrady a zámky III.
Autoři se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty na nečekaných místech.

Utajené hrady a zámky III.

251 Kč
Útok obrů
Kevin Hearne svými Kronikami železného druida plně prokázal výjimečné vypravěčské umění. V Útoku obrů vytvoří vlastní svět se zcela novou mytologií.
Ukázky

Útok obrů

403 Kč
Ve světle Pravdy - Poselství Grálu III
Ve třech svazcích tohoto obsáhlého díla nahlédne čtenář do souvislostí, jimiž se řídí celé stvoření, nejen tento nám viditelný svět, a bude-li nepředpojatě zkoumat, vyvstane v něm nakonec jasný ob-raz světa bez mezer.

Ve světle Pravdy - Poselství Grálu III

522 Kč
Velká chyba - Doggerland 1.
(4x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...

Velká chyba - Doggerland 1.

358 Kč
Vespasián 5: Vládcové Říma
Je rok 45 po Kristu. Vespasiánův bratr Sabinus padl v Británii do zajetí druidů, kteří mají v úmyslu nabídnout svým bohům mocnou oběť – ne jednoho římského legáta, ale hned dva...

Vespasián 5: Vládcové Říma

314 Kč
Vilma běží o život
(1x)
Malá Vilma se během běžeckých závodů v Africe ztratí uprostřed neprostupné džungle. Vítězný rukopis literární soutěže Albatrosu na téma „Když nemůžeš, přidej.

Vilma běží o život

224 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>