Nejprodávanější Kniha - červen 2019

Abelova cena
Kniha představuje patnáct výjimečných dosavadních laureátů Abelovy ceny, seznamuje čtenáře s tématy jejich vědeckého bádání, s vynikajícími výsledky, za které byli oceněni, i s možnostmi jejich uplatnění v praxi.

Abelova cena

315 Kč
Ahoj socho
Pestrá kniha plná fotografií a kreseb je založena na objevování, poučení i spolupráci dětí a rodičů. Čtenáři se v ní setkají s různými podobami sochy a pomníku od kamenných a bronzových figur po díla, která umělci tvoří vlastním tělem atd.

Ahoj socho

342 Kč
Alternativa pro Německo?
(1x)
Alternativa pro Německo dokázala v průběhu několika posledních let efektivně politicky využít obavy významné části německé veřejnosti vyplývající z některých značně sporných kroků učiněných vládou pod vedením dlouholeté spolkové kancléřky...

Alternativa pro Německo?

89 Kč
Ambice v poušti
(1x)
Děj prózy Ambice v poušti (1984), předposledního románu Alberta Cosseryho, se odehrává ve fiktivním malém emirátu, jenž díky naprosté absenci ropných zdrojů stojí na rozdíl od okolních států stranou pozornosti těžebních společností.

Ambice v poušti

261 Kč
Armáda strojů: Autonomní zbraně a budoucnost války
Bývalý zaměstnanec Pentagonu a příslušník americké armády Paul Scharre se zabývá otázkou, co by se stalo, pokud stroje dostanou pravomoc rozhodovat nad životem a smrtí.

Armáda strojů: Autonomní zbraně a budoucnost války

449 Kč
Běguni
(3x)
Román, kterému mladá hvězda polské literární scény zasvětila tři roky práce. Je odvážným dílem, v němž vypovídá hodně o sobě a svém vidění světa.
Ukázky

Běguni

296 Kč
Bez buchet se nevdáš!
Kuchařka plná báječných receptů, bez kterých se žádná holka (nejen ta na vdávání) neobejde! Na stránkách se rozepsaly tři generace žen do osmi nabušených kapitol. Kuchařku můžete věnovat jako osobní dárek a napsat jméno obdarované přímo na knihu!
Ukázky

Bez buchet se nevdáš!

269 Kč
Bůh není veliký
Do rukou se vám dostává kniha od autora označovaného za jednoho z nejskvělejších novinářů naší doby (London Observer), v níž diskuze o úloze náboženství ve veřejném životě získává zcela novou podobu.

Bůh není veliký

359 Kč
Cestovní eseje z let 1991-2008
Eseje o jiných zemích a kulturách tvoří svébytnou součást esejistické produkce Stanislava Komárka.

Cestovní eseje z let 1991-2008

329 Kč
Cesty dětí do staletí 3
(1x)
Běla a Kuba se již potřetí vydávají na dobrodružné výpravy do minulosti naší země!

Cesty dětí do staletí 3

224 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>