Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
beletrie

Rackomix
Kdo otevře tuhle knížku, dostane kompletní nálož komiksů Doktora Racka z legendárního dětského časopisu Raketa.
beletrie

Rackomix

266 Kč
Radúz a Mahulena
(1x)
Tato poetická pohádková hra patří ke klenotům české dramatické tvorby a dočkala se řady inscenací. Diváci ji mají spojenu i s hudbou Josefa Suka a určitě vzpomenou i na Weiglovo působivé televizní zpracování.
beletrie

Radúz a Mahulena

178 Kč
Rok kohouta
(3x)
Autobiograficky laděný román je drásavě upřímnou výpovědí ženy, které se rozpadne život a ona hledá sílu, s níž by ho dokázala znovu poskládat dohromady.
beletrie

Rok kohouta

269 Kč
Rozpůlená srdce
(1x)
Kniha Rozpůlená srdce aneb Život mezi Československem a Izraelem přináší unikátní vzpomínky zajímavých a známých lidí, kteří prožili část svého života v Československu a část v Izraeli.
beletrie

Rozpůlená srdce

216 Kč
Rübezahl
Nahoře v Krkonoších, kde nade všemi vrcholy ční Sněžka, tam bydlí ten, o němž je řeč, vousatý Rýbrcoul.
beletrie

Rübezahl

315 Kč
Rusovláska
Román je příběhem oidipovského vztahu mistra a učedníka, do kterého vstupuje tajemná rusovlasá žena. Autor čerpá inspiraci z antického příběhu i z dávné perské legendy, děj zasazuje do kulis současného Istanbulu.
beletrie
Ukázky

Rusovláska

313 Kč
Řezníkův učeň
(1x)
Michael Schaffer je nevlastní syn řezníka, který ho naučil oběma svým řemeslům: řezničině a nájemnému zabíjení lidí. Michael se však věnuje jen tomu druhému a je v tom dobrý – nejlepší v USA.
beletrie

Řezníkův učeň

313 Kč
S vlčí hlavou v erbu
(2x)
Je mrazivá noc, leden roku 1421, a k bráně Drkolné, malé tvrze v podhůří Šumavy, přijíždí do sedla zhroucený a těžce zraněný jezdec... Tak začíná děj volně navazující na předešlé romány Čtvrtý králův pes a Čas vlků.
beletrie

S vlčí hlavou v erbu

305 Kč
Sága 9
(1x)
Když po vás jdou mocní z celého vesmíru, na koho se obrátíte, aby vás ochránil? Možná by šlo zkusit sedmou velmoc – když médiím dáte pořádného sólokapra, třeba vás za to dostanou někam do bezpečí. Jenže… někdy pero není silnější než meč.
beletrie

Sága 9

359 Kč
Sanatorium Tworki
Román Sanatorium Tworki (1999) se odehrává během dvou válečných let 1943–1944 a jeho hrdiny jsou mladý básník Jurek, účetní Sonia a skupinka jejich přátel, kteří se schovávají před útrapami války v psychiatrické léčebně v Tworkách...
beletrie

Sanatorium Tworki

206 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100