Nejprodávanější tituly - červenec 2019

Klavírní škola pro začátečníky
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
Kuchařka pro dceru
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.

Kuchařka pro dceru

449 Kč
Ledový drak
Pohádkový příběh od autora cyklu Písně ledu a ohně.
Ukázky

Ledový drak

168 Kč
Lídři jedí poslední
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.

Lídři jedí poslední

314 Kč
Marco
(3x)

Pátý případ oddělení Q Milovníci díla Jussiho Adlera- -Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…

Marco

269 Kč
Město pod vládou kazatelů

V knize Město pod vládou kazatelů autor zkoumá mechanismy reprezentace moci ve 14. a 15. století v prostředí politicky aspirujících českých a slezských měst.

Město pod vládou kazatelů

168 Kč
Moderní didaktika
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.

Moderní didaktika

719 Kč
Modernismus a fašismus
(1x)
Knihou Modernismus a fašismus vrcholí dlouholetý výzkum renomovaného britského historika Rogera Griffina, který se snaží vysledovat a prokázat podstatu generického fašismu a zároveň jej lokalizovat v kontextu mnoha hnutí modernismu.

Modernismus a fašismus

414 Kč
O krok pozadu
(1x)

Sedmý případ komisaře Wallandera.

Tři mladí lidé si nasadili paruky a kostýmy z osmnáctého století. Slaví slunovrat. Netuší ovšem, že jsou pozorováni.

Muž ve stínu vyčkává. Oslava brzy skončí.

O krok pozadu

305 Kč
Oldřich z Chlumu
(1x)
Kniha je malým dárkem těm čtenářům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Autor v ní vypráví, jak pracuje s historickými prameny...
Ukázky

Oldřich z Chlumu

199 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100