Nejprodávanější tituly - červenec 2019
medicína

Život a nemoci Vincenta van Gogha - 11%
Prostřednictvím průzkumu a zhodnocení rozsáhlé Van Goghovy korespondence autor analyzuje jeho osobnost a na základě toho nalézá přesvědčivé argumenty, že pravděpodobně trpěl psychiatrickou hraniční poruchou osobnosti.
medicína

Život a nemoci Vincenta van Gogha

225 Kč
200 Kč
Aby nám všem chutnalo - 11%
Je správný způsob stravování pojistkou dobrého zdraví? Odborník na výživu nám poutavou a mnohdy vtipnou formou vysvětlí, jak souvisí výživa a mnohé civilizační nemoci.
medicína

Aby nám všem chutnalo

233 Kč
207 Kč
Lidské potřeby ve zdraví a nemoci - 20%
Publikace zpracovává téma lidských potřeb ve zdraví a v nemoci, snaží se o propojení teoretických poznatků z této oblasti s jejich využitím v ošetřovatelském procesu. Zabývá se vybranými teoriemi potřeb, pojetím potřeb ve zdraví, v krizi i v nemoci.
medicína
Ukázky

Lidské potřeby ve zdraví a nemoci

161 Kč
129 Kč
Metodologie předklinického a klinického výzkumu - 11%
Kniha poskytuje souhrnný, ucelený a přehledný materiál a je určena všem, kteří o výzkumu uvažují, ale i těm, kteří ve výzkumu pracují. Prvním může ušetřit řadu omylů a počátečních neúspěchů, druhým pomůže rozšířit obzory i o metody.
medicína

Metodologie předklinického a klinického výzkumu

621 Kč
552 Kč
Předlékařská první pomoc - 20%
Každý z nás by ji měl znát, každý z nás ji ve svém životě bude pravděpodobně někdy potřebovat a nikdo nevíme, kdy to bude - kdy naše znalosti a pohotová reakce zachrání lidský život.
medicína
Ukázky

Předlékařská první pomoc

135 Kč
108 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
medicína
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
medicína

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Sestra a pacient v paliativní péči - 20%
Autorka (zdravotní sestra pracující od roku 1996 v hospicích) v knize otevírá nový pohled na práci sester a ostatních pracovníků v paliativní péči.
medicína
Ukázky

Sestra a pacient v paliativní péči

152 Kč
122 Kč
Technika masáže v rehabilitaci - 14%
Klasická masáž patří k nejstarším léčebným prostředkům a je pevnou součástí moderní fyzioterapie. V knize najdete všechny potřebné informace. Dvojbarevná učebnice je doplněná 208 obrázky, mnoha přehlednými tabulkami a slovníčkem.
medicína

Technika masáže v rehabilitaci

492 Kč
423 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 112 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>