Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
detektivky

Sedmá funkce jazyka - 11%
(4x)
Kdo uloupil dokumenty z aktovky Rolanda Barthese, kterého právě přejel náklaďák? Sémanticko-lingvistická detektivka.
detektivky
Ukázky

Sedmá funkce jazyka

358 Kč
318 Kč
Selfies - 11%
(4x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky

Selfies

332 Kč
295 Kč
Stockholm - Přísně tajné
(5x)
Stockholm - Přísně tajné je napínavý příběh o honbě za uznáním a láskou v současném Stockholmu, který se okamžitě po svém vydání stal bestsellerem ve Švédsku, Německu, Itálii a dalších zemích.
detektivky
Ukázky

Stockholm - Přísně tajné

89 Kč
Vetřelec - 11%
(3x)
Je oddělení vražd, kam se na začátku své kariéry ze všech sil snažíte dostat: oddělení, kde každý den balancujete na okraji s geniálními gaunery a psychopaty.
detektivky

Vetřelec

358 Kč
318 Kč
Vlk a dýka - 11%
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
310 Kč
Dívka v ledu - 11%
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
detektivky

Dívka v ledu

404 Kč
359 Kč
Hrůzostrašné povídky
(1x)
V anglicky mluvících zemích dobře známý a oblíbený spisovatel Dan Angus, přezdívaný skotský Stephen King, se českému čtenáři poprvé představuje se svou knihou Hrůzostrašné povídky. Milovníci hororového žánru nebudou zklamáni.
detektivky

Hrůzostrašné povídky

179 Kč
Lovec zabiják
Po bombovém útoku sebevražedného atentátníka v centrálním Londýně naverbují hrdinu od SAS Dannyho Blacka do odvetného vražedného komanda, řízeného spojenými silami MI5, MI6 a CIA, které dostane za úkol vypátrat a zlikvidovat teroristické buňky.
detektivky

Lovec zabiják

179 Kč
Není cesty zpět - 1%
(1x)
Měl to být skvělý večírek, jenže když Emily Kaneová dorazí ke své sestře Carrie, objeví jen prázdný dům. Večeře se vaří na sporáku, televize je zapnutá. Carrie, její manžel a dvě dcery jsou pryč.
detektivky

Není cesty zpět

404 Kč
399 Kč
Uteč rychle a vrať se pozdě - 11%
(2x)
Známé případy svérázného komisaře Adamsberga připravujeme v reedicích a v novém grafickém zpracování spolu s těmi, které francouzská historička Frédérique Audouin-Rouzeauová, píšící pod pseudonymem Fred Vargas, pro své čtenáře píše nově.
detektivky

Uteč rychle a vrať se pozdě

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 117 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>