Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
fantasy

Prokleté domovy
(3x)
Další dobrodružství Petera Granta a zvláštní policejní kouzelnické jednotky, opět plné humoru a hlavně – Londýna.
fantasy

Prokleté domovy

268 Kč
Qinrai
(3x)
Vzpomínáte? Když Vám bylo deset let, vaše sny byly realitou. Vydejte se s Vilémem na cestu plnou dobro-družství a snění. Desetiletý hrdina v kómatu putuje se svou ještě nenarozenou sestrou Julií, tajemným Mágem, mluvícím kocourem Parcifalem...
fantasy

Qinrai

314 Kč
Síla
Temné finále trilogie Havraní kruhy přinese osudovou volbu.
fantasy

Síla

332 Kč
Clariel
Dlouho očekávaný prequel k trilogii Staré království: Sabriel, Lírael a Abhorsenka. Garth Nix v Clariel spřádá příběh stejně neotřelý a podmanivý.
fantasy

Clariel

296 Kč
Jak zlomit dračí srdce
V osmém pokračování populární série se Škyťák se musí utkat s Berserkry, splnit Nesplnitelný úkol a zachránit Rybinohu, kterého si strašidelný Netvor málem dá k svačince! Další napínavé a vtipné pokračování dobrodružství slavného Škyťáka.
fantasy

Jak zlomit dračí srdce

224 Kč
Kladivo na démony
K Felixi Jonášovi zavítá návštěva. Jenže tentokrát nepřichází s další zakázkou. Chce ho zabít. Začíná hon na Felixe a on ani netuší, proč je lovnou zvěří. Útoky mají společnou jedinou věc - tajemnou červenou krabici.
fantasy

Kladivo na démony

143 Kč
Královna ohně

Vélin Al Sorna musí pomoci vrátit Říši Královně. Po boji o holý život má královna Lyrna za úkol odrazit vpád volarské armády a znovu dobýt nezávislost Sjednoceného království.

fantasy

Královna ohně

386 Kč
Město zatracených - Warhammer
Gotrek s Felixem se připletou ke křížové výpravě barona Götze von Kubera s cílem město vyčistit a když jsou ruiny vyrvány se samotného toku času, zdá se, že se trolobijcův osud naplní mnohem rychleji, než by si kdokoliv z nich přál.
fantasy

Město zatracených - Warhammer

323 Kč
Naslouchač
(11x)
První díl pentalogie Naslouchač. Původní česká fantasy z fascinujícího temného světa, kde se na pravdu a naději téměř zapomnělo.
fantasy
Ukázky

Naslouchač

359 Kč
Sekera Strážců
Za neprostupným lesem se nachází tajemná říše, se kterou už dávno ztratili obyvatelé poklidného Údolí veškerá spojení.
fantasy
Ukázky

Sekera Strážců

191 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 135 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 14 > >>