Nejprodávanější knihy - červenec 2019
fantasy

Jak zlomit dračí srdce - 11%
V osmém pokračování populární série se Škyťák se musí utkat s Berserkry, splnit Nesplnitelný úkol a zachránit Rybinohu, kterého si strašidelný Netvor málem dá k svačince! Další napínavé a vtipné pokračování dobrodružství slavného Škyťáka.
fantasy

Jak zlomit dračí srdce

224 Kč
199 Kč
Kladivo na démony - 11%
K Felixi Jonášovi zavítá návštěva. Jenže tentokrát nepřichází s další zakázkou. Chce ho zabít. Začíná hon na Felixe a on ani netuší, proč je lovnou zvěří. Útoky mají společnou jedinou věc - tajemnou červenou krabici.
fantasy

Kladivo na démony

143 Kč
127 Kč
Královna ohně - 11%

Vélin Al Sorna musí pomoci vrátit Říši Královně. Po boji o holý život má královna Lyrna za úkol odrazit vpád volarské armády a znovu dobýt nezávislost Sjednoceného království.

fantasy

Královna ohně

386 Kč
343 Kč
Město zatracených - Warhammer - 11%
Gotrek s Felixem se připletou ke křížové výpravě barona Götze von Kubera s cílem město vyčistit a když jsou ruiny vyrvány se samotného toku času, zdá se, že se trolobijcův osud naplní mnohem rychleji, než by si kdokoliv z nich přál.
fantasy

Město zatracených - Warhammer

323 Kč
287 Kč
Naslouchač - 11%
(11x)
První díl pentalogie Naslouchač. Původní česká fantasy z fascinujícího temného světa, kde se na pravdu a naději téměř zapomnělo.
fantasy
Ukázky

Naslouchač

359 Kč
319 Kč
Sekera Strážců - 11%
Za neprostupným lesem se nachází tajemná říše, se kterou už dávno ztratili obyvatelé poklidného Údolí veškerá spojení.
fantasy
Ukázky

Sekera Strážců

191 Kč
170 Kč
Šepot podzemí - 11%
(4x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
fantasy
Ukázky

Šepot podzemí

260 Kč
231 Kč
World of Warcraft: Kroniky - svazek 1 - 11%
(1x)
Fenomenální fantasy svět Warcraft u nás znovu naplno ožije spolu s velkofilmem Warcraft: První střet. Než se tak stane, můžete se seznámit se světem a historií tohohle magického vesmíru v první knize ze série World of Warcraft: Kroniky.
fantasy

World of Warcraft: Kroniky - svazek 1

494 Kč
439 Kč
Básnická řeč - 11%
Jen stěží lze najít českého čtenáře, který by neznal Pána prstenů nebo Letopisy Narnie. Jméno Owena Barfielda, bez něhož by tato díla pravděpodobně nebyla nikdy vznikla, je však v českém prostředí téměř neznámé.
fantasy

Básnická řeč

234 Kč
208 Kč
Hrdinův atlas smrtících draků - 11%
Škyťákovi bude dvanáct. Tedy když se mu podaří přežít narozeniny. Pokud nedokáže do večera uloupit z nedobytné Hromotlucké knihovny spis Jak vycvičit draka, jeho zlobivý dráček Bezzubka bude vypovězen z kmene.
fantasy

Hrdinův atlas smrtících draků

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 142 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 15 > >>