Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
druhá světová válka

Osvětimská knihovnice - 20%
(10x)
Příběhem literární Dity, jehož předlohou jsou vzpomínky skutečné, dnes osmdesátileté Dity Krausové, se vracíme k polozapomenuté historii rodinného tábora, který existoval v Březince od září 1943 do července 1944.
druhá světová válka
Ukázky

Osvětimská knihovnice

180 Kč
144 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
(4x)
První svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů, vzniklých buď v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava, nebo v ústředních německých úřadech v Berlíně.
druhá světová válka
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Pod kuratelou Německé říše - 20%
Autorka se ve svém díle zaměřuje na hospodářský vývoj českých zemí v období protektorátu Čechy a Morava a na základě širokého výzkumu archiválií i tištěných pramenů domácí i zahraniční provenience zevrubně pojednává o proměně zemědělství.
druhá světová válka
Ukázky

Pod kuratelou Německé říše

240 Kč
192 Kč
Berlínský deník - 20%
Dokumentární dílo berlínského válečného dopisovatele.
druhá světová válka
Ukázky

Berlínský deník

290 Kč
232 Kč
Cílem byla svoboda - 20%
(1x)
Kniha souhrnným a vyčerpávajícím způsobem zpracovává téma protifašistického odboje v letech 1939–1945 na Přerovsku a Hranicku, a to v kontextu historického vývoje těchto regionů a vývoje českých zemí v období nacistické okupace.
druhá světová válka
Ukázky

Cílem byla svoboda

159 Kč
127 Kč
Odstřelovačské eso - 20%
(1x)

V této autobiograficky laděné knize Sutkus detailně popisuje své zážitky z války, založené na pečlivě vedených, téměř deníkových záznamech, i svůj pozdější život ve vyhnanství na Sibiři pod dozorem sovětských tajných služeb.

druhá světová válka
Ukázky

Odstřelovačské eso

199 Kč
159 Kč
A brány se otevřely - 20%
Kniha nás postupně provází posledními okamžiky existence táborů v Dachau, Osvětimi a Terezíně. Jak probíhalo osvobození na těchto místech hrůzy? V čem se odlišovaly první okamžiky svobody v Dachau od Osvětimi a Terezína?
druhá světová válka
Ukázky

A brány se otevřely

99 Kč
79 Kč
Statečný život a tajemná smrt podplukovníka Sochora - 20%
(1x)

Unikátní pohled do zákulisí bojů našich vojáků na východní frontě. Životní příběh jednoho z těchto legendárních hrdinů-podplukovníka Antonína Sochora - se v padesátých letech za záhadných okolností tragicky uzavírá.

druhá světová válka
Ukázky

Statečný život a tajemná smrt podplukovníka Sochora

139 Kč
111 Kč
11 důvodů proč Hitler nevyhrál válku - 20%
Zkušený spisovatel a historik Václav Junek přichází s poměrně novým pohledem na dějiny druhé světové války ve shodě s celosvětovým trendem, který se nese v duchu hesla ,,co by se stalo, kdyby...“
druhá světová válka
Ukázky

11 důvodů proč Hitler nevyhrál válku

169 Kč
135 Kč
Stalin, nebo Trockij? - 20%
(1x)
Příběh vražedné mocenské rivality revolučních vůdců Stalina a Trockého. Před čtenáři se otevírá strhující řetěz zrady, podlosti, zločinů, násilností, mučení a skoro nepochopitelné nenávisti - a to doslova až za hrob.
druhá světová válka
Ukázky

Stalin, nebo Trockij?

147 Kč
118 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>