Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červenec 2019
horory

Outsider - 11%
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
392 Kč
Prokletí Salemu - 11%
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory

Prokletí Salemu

387 Kč
344 Kč
Requiem, upíří rytíř 1: Vzkříšení - 11%
Velké vydání nádherně malované komiksové série! Tři díly v jedné knize! Když se člověk probudí v pekle, začne přemýšlet, jestli byl opravdu tak dobrý člověk, jak si myslel.
horory

Requiem, upíří rytíř 1: Vzkříšení

539 Kč
479 Kč
Sandman 5: Hra o tebe - 11%
(1x)
Co se stane, když se vaše dětské sny stanou skutečností? Nic hezkého. Aspoň pokud k tomu dojde v krajině poetických hororů Neila Gaimana.
horory

Sandman 5: Hra o tebe

440 Kč
391 Kč
Vyhlídka na věčnost - 11%
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
399 Kč
Conan 3: Sloní věž - 11%
Veleúspěšná komiksová řada věrně odrážející původní předlohu spisovatele Roberta E. Howarda.
horory

Conan 3: Sloní věž

629 Kč
559 Kč
Hellboy: Půlnoční cirkus - 11%
Malý Hellboy v noci uteče z Úřadu paranormálního výzkumu a obrany a po cestě narazí na fantaskní cirkus, který možná přijel až ze samotných hlubin pekelných. A možná ne.
horory

Hellboy: Půlnoční cirkus

359 Kč
319 Kč
Polednice Plešatá palice - 11%
Úmorné vedro letních prázdnin na západě Čech a známá parta čtyř teenagerů, jimž se opět dějou podivné, nemožné, nevysvětlitelné a vůbec skoro šílené věci.
horory

Polednice Plešatá palice

269 Kč
239 Kč
Kouzelná skříňka pro Gwendy - 11%
(1x)
Kouzelná skříňka pro Gwendy je dalším Kingovým dílem situovaným do fiktivního maineského městečka Castle Rock. Tentokrát se však, na rozdíl od těch ostatních, jedná o poměrně krátkou novelu, napsanou navíc ve spolupráci s Richardem Chizmarem.
horory

Kouzelná skříňka pro Gwendy

252 Kč
224 Kč
Podivné historky ze života - 11%
(1x)
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
horory
Ukázky

Podivné historky ze života

300 Kč
266 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>