Nejprodávanější knihy - červenec 2019
Vysoké školy a VOŠ

Iluze optimismu - 11%
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

Vysoké školy a VOŠ

Iluze optimismu

341 Kč
303 Kč
Bakalářská a diplomová práce je hra - 11%
V rámci naší vzdělávací společnosti Genius Institut s.r.o. vydáváme knihu pro vysokoškolské studenty s manuálem, jak vytvořit závěrečnou práci. Kniha má dvě části, první teoreticko-praktickou a druhou motivační.
Vysoké školy a VOŠ

Bakalářská a diplomová práce je hra

225 Kč
200 Kč
Deutsche Grammatik - 11%
Cvičebnice německé gramatiky pro pokročilé (úroveň B1ߝC2), jejíž autoři vycházejí ze zkušeností z výuky na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, je určená širokému okruhu uživatelů.
Vysoké školy a VOŠ

Deutsche Grammatik

342 Kč
304 Kč
Angličtina pro nechápavé - 11%
Skutečně užitečná učebnice angličtiny, která neobsahuje zbytečná pravidla a nezapamatovatelné výjimky. Jen opravdový, živý jazyk, jaký uslyšíte na cestách.
Vysoké školy a VOŠ

Angličtina pro nechápavé

179 Kč
159 Kč
Angličtina pro začátečníky a samouky - 11%
Tato učebnice, která studenty dovede přibližně na úroveň B2, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti.
Vysoké školy a VOŠ

Angličtina pro začátečníky a samouky

449 Kč
399 Kč
Intenzivní medicína
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
Vysoké školy a VOŠ

Intenzivní medicína

3 150 Kč
Němčina Business Deutsch - 11%
Kniha je nepostradatelnou příručkou pro všechny manažery, obchodníky, prodejce, asistentky i studenty a je vhodná i jako učebnice v kurzech obchodní němčiny.
Vysoké školy a VOŠ

Němčina Business Deutsch

206 Kč
183 Kč
Angličtina - velká cvičebnice slovní zásoby nejen pro maturanty - 11%
Velká cvičebnice slovní zásoby obsahuje 4500 slovíček rozdělených do 13 tematických okruhů. Je určena studentům, kteří se připravují na maturitu z angličtiny nebo na zkoušku na úrovni B2, ať už FCE nebo základní státní zkouška.
Vysoké školy a VOŠ

Angličtina - velká cvičebnice slovní zásoby nejen pro maturanty

260 Kč
231 Kč
Jsme lidé jedné Země
Program, jehož hlavním záměrem je upevňovat a posilovat pozitivní postoje žáků k multikulturní společnosti, otevírá prostor pro uvědomění si předsudků a vyjádření obav plynoucích z migrace nebo z odlišností ve společnosti...
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Jsme lidé jedné Země

206 Kč
Kompletní historie medicíny - 11%
(2x)
Kniha Dějiny lékařství předkládá nekonečně složitou skládačku historie lékařství zahrnující časovou posloupnost, biologickou evoluci, smrtelné pandemie, společenské změny velkého dosahu a také role, které sehráli pionýři lékařské vědy.
Vysoké školy a VOŠ

Kompletní historie medicíny

531 Kč
472 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 21 položek
1 2 3 > >>