Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
světové dějiny

Osvětimská knihovnice - 20%
(10x)
Příběhem literární Dity, jehož předlohou jsou vzpomínky skutečné, dnes osmdesátileté Dity Krausové, se vracíme k polozapomenuté historii rodinného tábora, který existoval v Březince od září 1943 do července 1944.
světové dějiny
Ukázky

Osvětimská knihovnice

180 Kč
144 Kč
Amerika prezidenta Granta - 20%
Osm let prezidentského období U. S. Granta patřilo k nejbouřlivějším obdobím dějin Spojených států. Text je doprovázen stovkami dobových ilustrací, přibližujících skutečnou podobu Ameriky 70. let 19. století.
světové dějiny
Ukázky

Amerika prezidenta Granta

310 Kč
248 Kč
Hořké konce vyzvědačů - 20%

Strhující příběhy ze zákulisí tajných služeb Další kniha renomovaného publicisty Karla Pacnera, jež vychází z dosud utajených materiálů archivu tajných služeb, pojednává o skutečných špionech a jejich úloze v dramatickém 20. století až po současnost, která není dramatická o nic méně.

světové dějiny
Ukázky

Hořké konce vyzvědačů

249 Kč
199 Kč
Útěk z pekla - 20%
Nacistickým koncentračním a vyhlazovacím táborem Osvětim (Auschwitz) prošlo během druhé světové války několik milionů lidí z celé Evropy. Nejméně 1,3 milionu z nich zde zemřelo. Z tohoto pekla na zemi se pokusilo utéct jen asi osm stovek vězňů.
světové dějiny
Ukázky

Útěk z pekla

189 Kč
151 Kč
Co počít ve vlkově břiše - 20%
Edice je autorovým výborem nejdůležitějších textů, které napsal v uvedeném období. Východiskem Tesařových společenských aktivit bylo přesvědčení, že jediným účinným způsobem, jak vyjít z totalitního režimu, je vytváření struktur občanské společnosti.
světové dějiny
Ukázky

Co počít ve vlkově břiše

279 Kč
223 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
světové dějiny
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Pravomil Raichl - 20%
Pravomil Raichl se na začátku 2. světové války, při pokusu o překročení hranice Sovětského svazu, dostal do Gulagu, pak jako československý voják bojoval a došel z Buzuluku až do Československa.
světové dějiny
Ukázky

Pravomil Raichl

199 Kč
159 Kč
Z dějin české každodennosti - 20%
(1x)
Druhé, doplněné vydání úspěšné obsáhlé publikace pojednávající o každodenním životě v českých zemích v 19. století.
světové dějiny
Ukázky

Z dějin české každodennosti

270 Kč
216 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
(4x)
První svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů, vzniklých buď v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava, nebo v ústředních německých úřadech v Berlíně.
světové dějiny
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety - 20%
(1x)
Publikace o netypických zdrojích obživy, ke kterým se z větší či menší míry muselo uchylovat obyvatelstvo v českých zemích v dobách nedostatku.
světové dějiny
Ukázky

Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 99 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>