Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
nemoci a zdravotní problémy

Deprese a jak ji zvládat - 11%
Příručka pro postižené, jejich blízké a pomáhající profese. Autoři uvádějí základní informace o depresích a příbuzných poruchách, jejich příčinách a projevech. Představují různé typy léčby.
nemoci a zdravotní problémy

Deprese a jak ji zvládat

242 Kč
215 Kč
Homo psychoticus - 11%
(1x)
Statečná, otevřená a nestylizovaná osobní výpověď o závažném duševním onemocnění je svědectvím každodenního zápasu o normalitu, tedy o něco, co zdraví lidé považují za samozřejmost, podléhajíce iluzorní představě, že na ni mají nárok.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Homo psychoticus

197 Kč
175 Kč
Makrobiotická strava v prevenci a léčbě rakoviny - 11%
Již víc jak čtvrtstoletí patří tato publikace k nejuznávanějším příručkám makrobiotické prevence a léčby nejzákeřnější civilizační nemoci současnosti.
nemoci a zdravotní problémy

Makrobiotická strava v prevenci a léčbě rakoviny

448 Kč
398 Kč
Praktický průvodce cukrovkou, II. díl - 11%
Informací o cukrovce je v dnešní době dostatek, problémem řady textů je však malá srozumitelnost pro laika. Právě to bylo impulsem pro vznik této knihy.
nemoci a zdravotní problémy

Praktický průvodce cukrovkou, II. díl

221 Kč
196 Kč
Tělo nezapomíná - 11%
Tělo nezapomíná, kniha plná poutavých případových studií, spojuje tělo a mysl v léčení posttraumatické stresové poruchy. Zaujme odborné lékaře, výzkumníky, studenty i běžné čtenáře.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Tělo nezapomíná

338 Kč
300 Kč
Závislost - 11%
Jaké jsou kořeny závislosti? Známý autor Heinz-Peter Röhr je vztahuje k touze po blízkosti, lásce, uznání. Léčba závislosti podle něj vyžaduje upřímné uznání vlastní nemoci, které lze zpracovat jen skrze truchlení.
nemoci a zdravotní problémy

Závislost

251 Kč
223 Kč
Obezita. Malými krůčky k velké změn - 11%
Zkušená psycholožka a autorka mnoha bestellerů o hubnutí Iva Málková podává v první části knihy srozumitelnou formou praktický návod na změnu životního stylu včetně „nácviku vůle“. Zabývá se i změnou nevhodných myšlenek, emocí a chování.
nemoci a zdravotní problémy

Obezita. Malými krůčky k velké změn

174 Kč
154 Kč
Když se hubnout nedaří - 11%
Zhubnout totiž lze i navzdory „tlustým“ genům a mizerné vůli. Jak? To si přečtete v knize, která vás naučí nejen štíhle myslet, ale i štíhle žít.
nemoci a zdravotní problémy

Když se hubnout nedaří

233 Kč
207 Kč
Praktická urologie v kazuistikách - 11%
Kniha umožní lékařům jednodušší spolurozhodování o postupu při urologických onemocněních u konkrétních pacientů, usnadní rozhodnutí kdy referovat na urologické pracoviště a zároveň pomůže posoudit výsledky postupu specialisty.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Praktická urologie v kazuistikách

423 Kč
376 Kč
Život bez pšenice - 11%
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
nemoci a zdravotní problémy

Život bez pšenice

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2