Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
romantika

Sen
Stojím a rozhlížím se kolem dokola. Všude je jen tma. Doufám, že zahlédnu nepatrné světélko, abych věděla, kudy se mám vydat pro pomoc. Vyčerpáním sotva popadám dech. Nohy mě bolí, chodidla už skoro necítím. Boty jsem někde ztratila.
romantika
Ukázky

Sen

99 Kč
Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
Hovory o lásce
Jako tenká Ariadnina nit nás vede román příběhem tří kamarádek, do jejichž životů vstoupí plejáda fatálních náhod, které končí mnohdy nečekaným vyústěním.
romantika
Ukázky

Hovory o lásce

89 Kč
Jmenuji se Martina

Martina se stále víc propadá do spárů bulimie Martina vyrůstala pouze se zamindrákovanou matkou. Veškerá výchova směřovala k tomu, aby se z dcery nestala boubelka. Nesmí být tlustá, osamělá a nešťastná jako máma.

romantika
Ukázky

Jmenuji se Martina

179 Kč
Koláčky a spiklenci
(1x)
Hurá, prázdniny! Daniel a Kit se už nemůžou dočkat, až spolu stráví léto. Dani zrovna odmaturoval a s Obrtínským gymnáziem i nepříjemnými spolužáky se může jednou provždy rozloučit. Kit má naopak spoustu učení před sebou. Daniel je pro něj ale obrovskou motivací.
romantika
Ukázky

Koláčky a spiklenci

199 Kč
Kulti
(3x)

Romantická hitovka od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti. Když Sal v dětství viděla v televizi Reinera Kultiho, jak dává gól, inspiroval ji, aby taky začala hrát fotbal a tvrdě na sobě dřela. Z okouzlené holčičky se stala silná žena a skvělá fotbalistka.

romantika
Ukázky

Kulti

269 Kč
Láska a jiné úkoly

Letní lásky a předsevzetí! Další romantická kniha od oblíbené Kasie Westové. Léto sedmnáctileté Abby Turnerové neprobíhá úplně podle jejích představ. A tak si napíše seznam deseti věcí, které musí stihnout za následující měsíc. Musí se naučit postavit svému strachu nebo se také zamilovat.

romantika
Ukázky

Láska a jiné úkoly

249 Kč
P. S. Líbíš se mi
Lily při jedné obzvláště nudné hodině chemie nedává pozor a čmárá si na lavici slova oblíbené písničky. Druhý den zjistí, že někdo rozepsanou sloku dokončil, a ještě přidal vzkaz pro ni.
romantika
Ukázky

P. S. Líbíš se mi

249 Kč
Paříž, moje láska, můj život
Mária se jako bezstarostná studentka v toulavých botách a s pomačkanou mapou v kapse vydala do Paříže – a našla zde nečekaně nový domov. Po dvanácti letech radostných, ale i bolestných zkušeností rekapituluje svůj život s touto rozmarnou dámou – městem mnoha tváří, avšak s velkým srdcem připraveným přijmout kohokoli.
romantika
Ukázky

Paříž, moje láska, můj život

189 Kč
Splněné sny
Jednoho osudného léta se tři velice odlišné ženy ocitnou v městečku Summer Hill ve Virginii a zjistí, že mají společného mnohem víc, než si zpočátku uvědomovaly.První manželství šedesátnice Olivie bylo dlouhé a nešťastné, ovšem nyní se znovu vdala.
romantika
Ukázky

Splněné sny

229 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>