Nejprodávanější tituly - červenec 2019
hudba

No Quarter -  Tři životy Jimmyho Page
(2x)

Tato kniha zkoumá život, dobu a hudbu muže z jedné z největších kapel 20. století: Led Zeppelin. Díky novým a exkluzivním rozhovorům vypráví Martin Power příběh dlouhé kariéry Jimmyho Page.

hudba

No Quarter - Tři životy Jimmyho Page

629 Kč
Co je nového v hudbě
Co se děje na hudební scéně 21. století. Kniha Co je nového v hudbě přibližuje čas silných změn, který nastal od konce 90. let dvacátého století.
hudba
Ukázky

Co je nového v hudbě

216 Kč
Drama dirigenta
Monografie Drama dirigenta je první rozsáhlou biografií Jaroslava Krombholce (1918–1983), nejtalentovanějšího dirigenta ze školy Václava Talicha, spjatého celoživotně zejména s operou Národního divadla v Praze.
hudba

Drama dirigenta

405 Kč
eNTé
(1x)
Nová kniha hudebníka, malíře a spisovatele Vlastimila Třešňáka, nazvaná výstižně eNTé, nabízí pětadvacet pohledů do zákulisí populární hudby dvacátého století.
hudba

eNTé

261 Kč
Gustav Mahler
(2x)
Vzhledem k autorově důvěrné znalosti skladatelova života i díla jde opět o mimořádný portrét skladatele s českými kořeny, které se nepopiratelně odrazily i v jeho tvorbě.
hudba
Ukázky

Gustav Mahler

403 Kč
Heroinové deníky
Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy.
hudba

Heroinové deníky

539 Kč
Karel mezi námi
(2x)
Kniha o malém a zároveň velkém muži z "hanáckých Athén"; nepohodlným, tamtěm tehdy i těmhle nyní. Karel Kryl.
hudba

Karel mezi námi

315 Kč
Kroniky I.
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky I.

268 Kč
Punk & hardcore
Od vzniku punku uplynulo čtyřicet let. Mnozí jeho protagonisté jsou po smrti, mrtvý ale pořád není. Jaký byl a jaký je?
hudba

Punk & hardcore

223 Kč
The Beatles všechny písně
(1x)
Víte, že melodie Yesterday přišla k Paulovi "sama", ale že s textem se dost natrápil, a dokonce chvíli zpíval o míchaných vejcích? Nebo že inspirací pro Johnovu Lucy in the Sky with Diamonds nebylo LSD, ale obrázek jeho syna?
hudba

The Beatles všechny písně

719 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>