Nejprodávanější tituly - červenec 2019
všeobecné a ostatní

Homeopatie do kapsy - 11%
Každý z nás se jednou setkal s náhlou horečkou, hmyzím kousnutím nebo řešil neustávající kašel. Kniha je určena pro všechny, kteří chtějí najít cestu k homeopatii a nikdy se sní nesetkali. Pomůže seznámit se s příznivými účinky na organismus.
všeobecné a ostatní

Homeopatie do kapsy

152 Kč
135 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu - 11%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
všeobecné a ostatní

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
264 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
všeobecné a ostatní

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Jak si hýčkat zdravá střeva - 11%
(1x)
Díky této knize pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle.
všeobecné a ostatní

Jak si hýčkat zdravá střeva

224 Kč
199 Kč
Mějte se rádi! - 20%
Pátý díl barvné edice, kterým provází čtyři kreslené ovečky přinášející dobrou náladu ti ukážou, jak se pomocí snadných fyzických cvičení metodou Body2brain můžeš rychle přenastavit do režimu lásky a laskavosti!
všeobecné a ostatní
Ukázky

Mějte se rádi!

127 Kč
102 Kč
Tradiční sladké pečení - bezlepkově - 11%
54 nejlepších receptů na bezlepkové moučníky a cukroví.
všeobecné a ostatní

Tradiční sladké pečení - bezlepkově

176 Kč
156 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
všeobecné a ostatní

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Před-svědčování - 20%
Na rozdíl od Zbraní vlivu, které radí, jak se bránit manipulativním technikám, se autor nyní soustřeďuje na to, jak účinně ovlivňovat druhé, samozřejmě v etických mezích. A přináší zásadně nový, přitom vědecky podložený objev.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Před-svědčování

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 152 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>