Nejprodávanější knihy - červenec 2019
sci-fi

Americká válka - 11%
(1x)
Co by se mohlo stát, kdyby Amerika obrátila své nejničivější politiky a smrticí zbraně proti sobě?
sci-fi

Americká válka

332 Kč
295 Kč
Arzach / Hermetická garáž - 11%
(1x)
Mlčenlivý bojovník prolétá fantaskními světy, aby sváděl kruté a komické boje s bizarními a obřími protivníky. Snové sci-fi příběhy zasahující čtenáře melancholickou náladou a neuchopitelnou atmosférou.
sci-fi

Arzach / Hermetická garáž

494 Kč
439 Kč
Čarodějčin syn - 17%
(3x)
Ten, v jehož schopnosti nikdo nevěří, se stane zachráncem. Matka dvojčat Neda a Tama je čarodějka, svá kouzla uchovává ve sklepě v hliněném hrnci. Jednoho dne se jeden z chlapců nešťastnou náhodou utopí...
sci-fi
Ukázky

Čarodějčin syn

238 Kč
198 Kč
Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista 7 - 11%
Kde byl Alphons Elric tu krátkou chvíli, co byl vymazán z existence? Kde byla jeho duše? Když bratra unese tajný spolek, který se snaží odhalit alchymistické tajemství jeho stvoření, je na Edovi, aby se vypravili přímo do jámy lvové.
sci-fi

Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista 7

224 Kč
199 Kč
Gantz 23 - 11%
Tým Gantzu bojuje z posledních sil. Dává do toho všechno… ale v té chvíli vstupuje do boje finální boss, stvoření, které je stejně tak krásné jako vražedné. Za jeho zabití je sto bodů, ale je vůbec možné zabít něco, co ustavičně mění svou podobu?
sci-fi

Gantz 23

224 Kč
199 Kč
Gateway - 11%
(4x)
Gateway – brána k tajemstvím i bohatství vesmíru – asteroid sloužící jako kosmický přístav pro tisícovku mimozemských lodí.
sci-fi

Gateway

268 Kč
238 Kč
Jenom lidé - 11%
(1x)
Doktorka Rose Franklinová v dětství náhodou objevila v zemi zakopanou obrovskou kovovou ruku. Později jako vědkyně řídila tým, který vypátral další části ohromného těla, které společně tvoří Themis: gigantického robota mimozemského původu.
sci-fi

Jenom lidé

269 Kč
239 Kč
Kairos Tempus
Závěrečný díl trilogie Stíny Země zavádí Ervina do změti událostí skrze časový rámec reality. Děj protkne řada odhalení, ale i nových otázek.
sci-fi

Kairos Tempus

119 Kč
Krysí královny 2: Do dáli se vinoucí chapadla N´Rygothova - 11%
Zbrusu nový, pivem politý příběh Krysích královen odhaluje skrytou hrozbu přímo uvnitř zdí Palisády. Dee se snaží utéct před svou minulostí, ale před chapadly krvežíznivého boha N´rygotha se utíká dost špatně.
sci-fi

Krysí královny 2: Do dáli se vinoucí chapadla N´Rygothova

314 Kč
279 Kč
Operace Slunce - 11%
Román na motivy komiksového příběhu, původně vycházejícího na pokračování v časopise ABC, přenáší čtenáře do blízké budoucnosti, v níž se Zemi pokouší ovládnout mafie.
sci-fi

Operace Slunce

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 114 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>