Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2019
společenské vědy

Volby a demokracie v Malajsii - 11%
(1x)
Tato monografie jako první v českém prostředí přináší rozsáhlou analýzu volebních a politických jevů odehrávajících se v malajsijské politice.
společenské vědy

Volby a demokracie v Malajsii

306 Kč
272 Kč
Zločiny beze cti - 11%
Jak lze obhájit vraždu ze cti? Tato otázka zavedla autorku hluboko do jordánské kultury, do věznic v Akabě i do nekonečné pouště Vádí Rúm.
společenské vědy

Zločiny beze cti

251 Kč
223 Kč
Armáda strojů: Autonomní zbraně a budoucnost války - 11%
Bývalý zaměstnanec Pentagonu a příslušník americké armády Paul Scharre se zabývá otázkou, co by se stalo, pokud stroje dostanou pravomoc rozhodovat nad životem a smrtí.
společenské vědy

Armáda strojů: Autonomní zbraně a budoucnost války

449 Kč
399 Kč
Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!! - 11%
Média, politici, sociální sítě – ze všech těchto zdrojů se na nás neustále valí dohady o tom, kdo, jak a proč se nás snaží dezinformovat.
společenské vědy

Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!!

269 Kč
239 Kč
Německo: mýtus a realita - 11%

Publikace se zabývá německou politikou posledních dvaceti let. Vlastnímu tématu předchází obsáhlý úvod, objasňující základy politického systému SRN a proměny německého paradigmatu.

společenské vědy

Německo: mýtus a realita

359 Kč
319 Kč
Žlutý baron - Skutečný plán Andreje Babiše: Zřídit stát jako firmu - 11%
(3x)
Kniha Žlutý baron vypráví příběh pátrání dvou novinářů Deníku Referendum, Zuzany Vlasaté a Jakuba Patočky, po odpovědi na otázku, jaké jsou skutečné úmysly Andreje Babiše v politice. Vzali vážně jeho politická hesla a začali je poměřovat s realitou.
společenské vědy

Žlutý baron - Skutečný plán Andreje Babiše: Zřídit stát jako firmu

90 Kč
80 Kč
Boží blud - 11%
(4x)
Když známý britský evoluční biolog Richard Dawkins vydal v roce 2006 knihu The God Delusion, okamžitě tím rozpoutal živou diskusi ve sdělovacích prostředcích i na Internetu.
společenské vědy

Boží blud

359 Kč
319 Kč
Modernismus a fašismus - 11%
(1x)
Knihou Modernismus a fašismus vrcholí dlouholetý výzkum renomovaného britského historika Rogera Griffina, který se snaží vysledovat a prokázat podstatu generického fašismu a zároveň jej lokalizovat v kontextu mnoha hnutí modernismu.
společenské vědy

Modernismus a fašismus

414 Kč
368 Kč
Středověk v nás - 6%
(2x)

Autor na příkladech středověkého a současného vnímání času, prostoru, prožívání dětství a stáří, eschatologie, vztahu k penězům a k uzavírání manželství, jak mnoho mají lidé současnosti společného s lidmi středověku.

společenské vědy

Středověk v nás

338 Kč
318 Kč
Výhled z Hradčan - 37%

Výbor fejetonů,novinových článků, úvah a drobných próz, v nichž se opět zrcadlí pohnuté osudy autorky i jejích současníků a především krásná i šílená tvář minulého století.

společenské vědy

Výhled z Hradčan

158 Kč
99 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 209 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>