Nejprodávanější knihy - červenec 2019
psychologie pro každého

Moudrost pokojného bojovníka Světla - 11%
Miloš Matula, spisovatel, duchovní učitel, kouč, terapeut, cestovatel a badatel již déle než 17 let pracuje ve své šamansko-ezoterické škole Duchovní cesta pokojného bojovníka Světla také s afirmacemi a denními myšlenkami moudrosti.
psychologie pro každého

Moudrost pokojného bojovníka Světla

269 Kč
239 Kč
Nahoru a našišato - 11%
Čas běží a autor, který před deseti roky vydal svoji úspěšnou publikaci Třicet případů aneb malé, bílé, kulaté, končí svoji lékařskou praxi, aby se mohl věnovat jinému poslání. Především kněžskému.
psychologie pro každého

Nahoru a našišato

151 Kč
134 Kč
Nepozornost, hyperaktivita a impulzivita - 11%
Nezlobte se, že jsem přijela pozdě, ale na koleje padaly kaštany a nejezdily tramvaje…“ Ač se to zdá neuvěřitelné, toto je jeden z autentických výroků hyperaktivní ženy. Zdá se vám to povědomé? Potýkáte se i vy s diagnózou ADHD?
psychologie pro každého

Nepozornost, hyperaktivita a impulzivita

224 Kč
199 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie pro každého

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Psýché - 11%
Kniha podává netradiční úvod do základů a záhad lidské psychiky. V tomto smyslu přináší u nás dosud nepublikované poznatky a je tedy nejen velmi informativní, ale i podnětná.
psychologie pro každého

Psýché

450 Kč
400 Kč
Sedm dní ve tmě - 11%
V posledních letech přibývá lidí, kteří strávili několik dní na tzv. pobytu ve tmě. Přibývá také dalších, kteří jeho absolvování zvažují. Kladou si otázky typu „Zvládl (a) bych vůbec něco takového?“ nebo „Co mohu čekat?“
psychologie pro každého

Sedm dní ve tmě

108 Kč
96 Kč
Srovnávání, zabiják vašeho sebevědomí - 11%
Až po přečtení této knihy možná zjistíte, že váš život měl dosud ve svých rukou tajemný tvor jménem Srovnávání se.
psychologie pro každého

Srovnávání, zabiják vašeho sebevědomí

179 Kč
159 Kč
Uzdravení vaší osamělosti - 11%
Kniha Uzdravení vaší osamělosti obsahuje techniky a postupy k uzdravení sebe sama, které můžete používat každý den k podpoře sebe sama a nastolení rovnováhy mezi vaším milujícím vnitřním dospělým a milovaným vnitřním dítětem.
psychologie pro každého

Uzdravení vaší osamělosti

340 Kč
302 Kč
Dialog s prožíváním - 11%
Eugene T. Gendlin je známý především jako autor psychoterapeutické metody zvané focusing, která pracuje s tělem a prožíváním jako s významnými nástroji vědění a rozumění.
psychologie pro každého

Dialog s prožíváním

268 Kč
238 Kč
Je načase být šťastný!
Naší první povinností je mít rád sám sebe, udělat se šťastným, a teprve až se nám to podaří, budeme mít rádi lidi okolo sebe a uděláme šťastnými také ostatní.
psychologie pro každého

Je načase být šťastný!

89 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 81 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>