Nejprodávanější knihy - červenec 2019
psychologie pro každého

Biologie lásky - 11%
V této knize se dozvíte, jak nás v raných stadiích života ovlivňuje rodičovská láska: jak formuje náš mozek a poznamenává nás na zbytek života.
psychologie pro každého

Biologie lásky

387 Kč
344 Kč
Když se hubnout nedaří - 11%
Zhubnout totiž lze i navzdory „tlustým“ genům a mizerné vůli. Jak? To si přečtete v knize, která vás naučí nejen štíhle myslet, ale i štíhle žít.
psychologie pro každého

Když se hubnout nedaří

233 Kč
207 Kč
Kosmická hra - 11%
(1x)
Souhrn zážitků autorových pacientů ukazuje pozoruhodnou souvislost s nejhlubšími spirituálními zážitky v různých kulturách.
psychologie pro každého

Kosmická hra

449 Kč
399 Kč
Melancholie - 11%
Komplexní a čtivá studie o dějinách a proměnách melancholie v evropské kultuře od starověku po současnost.
psychologie pro každého

Melancholie

250 Kč
222 Kč
Asertivně do života - 14%
Populárně-psychologická publikace nabízí metody konstruktivního zvládání řady typických patových komunikačních situací, které nám komplikují nejen soužití s ostatními v práci, ve škole a v rodině, ale i vztah k sobě samým.
psychologie pro každého

Asertivně do života

232 Kč
199 Kč
Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
psychologie pro každého

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
psychologie pro každého

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Psyché a smrt - 11%
Démoni smrti ve folkloru, v mýtech a v soudobých snech. Unikátní studie o vývoji lidských postojů ke smrti, a to jak postojů kolektivních, tak individuálních.
psychologie pro každého

Psyché a smrt

135 Kč
120 Kč
Úvod do psychologie osobnosti - 14%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
psychologie pro každého

Úvod do psychologie osobnosti

427 Kč
367 Kč
ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.
psychologie pro každého

ADHD

171 Kč
152 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 81 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>