Nejprodávanější tituly - červenec 2019
hudba

7
Album označené číslicí 7 obsahuje autorské skladby Jana Hrubého, Jana Koláře a Seana Barryho, ale také makedonskou lidovou píseň Antice a hudbu James Hornera z filmu Poslední Mohykán.
hudba

7

269 Kč
Píp
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!
hudba

Píp

269 Kč
Dummy
Album Dummy kapely Portishead z roku 1994.
hudba

Dummy

935 Kč
Kup si bicí!
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.
hudba

Kup si bicí!

261 Kč
Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha
Zpěvák a hudebník Ondřej Ruml sáhl tentokrát po „rodinném stříbru“ a spolu s výtečnými muzikanty nahrál a nazpíval písně klasiků, Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha. Ruml a jeho hudební přátelé se rozhodli dát písničkám novější zvuk, zachovali ale jazzový ráz, kterým je Ježkova tvorba pověstná.
hudba

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha

323 Kč
Bittová & Fajt
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
hudba

Bittová & Fajt

224 Kč
Domilováno
(1x)
Studiové album Vladimíra Merty Domilováno obsahuje jedenáct nových nebo méně známých písní o lásce a válce.
hudba

Domilováno

261 Kč
Marian Varga + Noneto
Marián Varga se v tomto projektu spojil s Moyzesovým kvartetem a Slovenským dechovým kvintetem. Varga navazuje na svoji předchádzející spolupráci s Moyzesovým kvartetem, z které také vzniklo album a hudebníci společne absolvovali i koncertní turné.
hudba

Marian Varga + Noneto

269 Kč
The Man Machine
The Man Machine je album německé electro skupiny Kraftwerk.
hudba

The Man Machine

1 007 Kč
20 letů / Puding - Live at Archa
Své 20. narozeniny oslavila světoznámá kapela původem z Teplic Už jsme doma nejen velkým koncertem v pražském Divadle Archa, ale také vydáním live CD z tohoto koncertu.
hudba

20 letů / Puding - Live at Archa

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 53 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>