Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2019

Noční hlídka
(2x)
Mezi námi žijí Jiní, vyvolená kasta stoupenců sil Světla a Tmy. Legenda vypráví o dávných časech, kdy jejich armády sváděly nelítostný a nebezpečně vyrovnaný boj.

Noční hlídka

359 Kč
Olomoucký bestiář
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.

Olomoucký bestiář

314 Kč
Osmanský tábor
Historický román zavádí čtenáře na cestu do Uher v polovině 16. století na území ovládané Osmany. Královna Anna vysílá písaře Jiřího Adama z Dobrodína na nebezpečnou a diskrétní misi.

Osmanský tábor

269 Kč
Pečeť smrti
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.

Pečeť smrti

314 Kč
Pinocchio
(1x)
Neuvěřitelné dobrodružství loutky Pinocchia, která pobavila nespočet malých čtenářů na celém světě. V knize je spousta nádherných ilustrací, které umocňuj veškeré kouzlo a poezii tohoto věčného díla.

Pinocchio

191 Kč
Pohádkové Poslouchánky
O perníkové chaloupce, Hrnečku, vař!, Krejčík králem, Jak dědeček měnil, až vyměnil, O neposlušných kozlatech, O nepravém a pravém čertu, Jak se stal Matěj Cvrček doktorem, O Palečkovi…

Pohádkové Poslouchánky

179 Kč
Proč máma nadává
Děti už úplně zdivočely, dům vypadá jako po výbuchu a manžel nikdy není doma.

Proč máma nadává

269 Kč
Přiznat vinu
(1x)
Jedné deštivé červencové noci roku 1996 mizí v Praze beze stopy mladá žena.

Přiznat vinu

314 Kč
Reinhard Heydrich - Kat, který miloval hudbu
Jak je možné, že se v rodině uctívaného ředitele konzervatoře narodí masový vrah? Netradiční portrét vypráví o tom, jaké životní křižovatky nakonec zavedly muže, který se krutým způsobem zapsal i do českých dějin, až mezi nacistické zločince.

Reinhard Heydrich - Kat, který miloval hudbu

269 Kč
Spolčení hlupců
(10x)
Pulitzerovou cenou oceněný, kultovní, humoristicko-satirický román.

Spolčení hlupců

359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 123 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>