Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
společenské vědy

Checoslovaquia y el Cono Sur 1945-1989 - 20%
Práce analyzuje politické, ekonomické a kulturní vztahy mezi Československem a třemi nejjižněji položenými latinskoamerickými zeměmi, Argentinou, Chile a Uruguayí, v letech 1945 až 1989.
společenské vědy
Ukázky

Checoslovaquia y el Cono Sur 1945-1989

270 Kč
216 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
společenské vědy
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Rozvoj hospicové péče a její bariéry - 20%
Monografie vypracovaná pracovníky katedry sociální práce a Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v rámci výzkumu „Sociální souvislosti stárnutí obyvatelstva“, zařazeného do širšího výzkumu PRVOUK Univerzity Karlovy.
společenské vědy
Ukázky

Rozvoj hospicové péče a její bariéry

130 Kč
104 Kč
Ukrajinská pracovní migrace v Česku - 20%
Tato kniha se točí kolem peněz – remitencí, které migranti vydělají v zahraničí a poté posílají svým rodinám do mateřské země. Pojednává zejména o tom, kde se tyto remitence berou/rodí, jakou mají váhu ve srovnání s příjmy a ostatními výdaji atd.
společenské vědy
Ukázky

Ukrajinská pracovní migrace v Česku

220 Kč
176 Kč
Umění zahálky - 20%
(1x)
Jak zahálet a tím si uchovat svěžet a zdravý rozum. Jak přežít v době computerů bez antidepresiv. Chvála pomalosti a rozumu.
společenské vědy
Ukázky

Umění zahálky

121 Kč
97 Kč
České snění - 20%
(7x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.
společenské vědy
Ukázky

České snění

288 Kč
230 Kč
Inkluzívní škola - 20%
Knížka pro učitele a také ředitele škol, kteří hledají inspiraci pro inkluzívní vyučování - tedy jak zvládnout v jedné třídě pohromadě žáky s různou úrovní nadání, migranty, příslušníky menšin.
společenské vědy
Ukázky

Inkluzívní škola

59 Kč
47 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
společenské vědy
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Česká základní škola - 20%
V posledních letech došlo k zásadní reformě právního rámce fungování českých základních škol. Tato kniha je jedním z prvních ucelenějších obrazů aktuální podoby českého základního vzdělávání krátce po spuštění reformy.
společenské vědy
Ukázky

Česká základní škola

180 Kč
144 Kč
Knihy a jejich lidé

Jiří Trávníček se už řadu let zabývá čtenářstvím. Jeho publikace, založené na kvantitativním výzkumu (Čteme? a Čtenáři a internauti), přinesly po mnoha letech konečně důležitá data o oblasti, která zůstávala stranou zájmu literární vědy.

společenské vědy
Ukázky

Knihy a jejich lidé

169 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 69 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>