Nejprodávanější tituly - červenec 2019
medicína

Základy histologie - 20%
Základy histologie vznikly jako upravený a doplněný překlad autorovy starší anglické předlohy Outlines of Histology, opakovaně vydávané pro potřeby zahraničních studentů.
medicína
Ukázky

Základy histologie

110 Kč
88 Kč
Co je nového v psychologii - 11%
Víme toho o sobě díky všudypřítomné psychologii víc? Slyšeli jste už, že hmotné statky se štěstím nesouvisejí? Nebo že děti, které mají ve čtyřech letech sebedisciplínu, budou v životě úspěšnější?
medicína
Ukázky

Co je nového v psychologii

216 Kč
192 Kč
Lexicon medicum - 20%
Neocenitelnou příručkou, která vychází opět po jedenácti letech, je společné dílo filologa prof. PhDr. Jana Kábrta, CSc., a lékaře doc. MUDr. Jana Kábrta, CSc., nazvané Lexicon medicum.
medicína
Ukázky

Lexicon medicum

660 Kč
528 Kč
Ošetřovatelství v gynekologii a porodnictví - 11%
Učebnice ošetřovatelství zaměřená na problematiku gynekologie a porodnictví doplňuje řadu publikací pro ošetřovatelství v klinických oborech.
medicína

Ošetřovatelství v gynekologii a porodnictví

269 Kč
239 Kč
Psychologie lidské odolnosti - 11%
Kdo by nechtěl se bez větších problémů vyrovnat s nároky života a úspěšně překonávat obtížné i krizové situace. K tomu lze jistě dospět různými cestami a využívat přitom množství víceméně důmyslných a složitých návodů i „zkratek“.
medicína

Psychologie lidské odolnosti

494 Kč
439 Kč
Spirální stabilizace páteře - Zdravá rovná záda - 11%
Cvičení je vhodné: pro léčbu výhřezu meziobratlového disku; pro léčbu potíží po operacích páteře; pro léčbu skoliózy; pro stabilní chůzi - přípravu a následnou péči pro operace kyčelního a kolenního kloubu; pro prevenci vzniku bolestí zad..
medicína

Spirální stabilizace páteře - Zdravá rovná záda

450 Kč
400 Kč
Vývoj jazykových schopností - 20%
Kniha nabízí aktuální poznatky o raných fázích vývoje jazyka a popisuje rozvoj jednotlivých jazykových schopností (slovní zásoby, schopností gramatických a fonologických) a jejich vzájemný vztah.
medicína
Ukázky

Vývoj jazykových schopností

254 Kč
203 Kč
Základy imunologie - 11%
Publikace je již šestým, přepracovaným vydáním textu. Učebnice je základní pomůckou pro kurz imunologie na lékařských i přírodovědeckých fakultách.
medicína

Základy imunologie

323 Kč
287 Kč
Farmakoterapie v geriatrii - 20%
V knize je shrnuta problematika farmakoterapie u seniorů, specifika podávání léků a komplikace při léčbě zaviněné stavem seniora nebo jeho chováním. Kniha také poukazuje na možné chyby ze strany personálu a komplikace, které mohou nastat při interakc
medicína
Ukázky

Farmakoterapie v geriatrii

254 Kč
203 Kč
Chlapec, kterého chovali jako psa - 11%
(2x)
Dětský psychiatr Bruce Perry měl v terapii děti, které zažily nepředstavitelné hrůzy: přežily genocidu, byly svědky násilných činů, dospělí je zavírali do skříní či klecí, byly oběťmi násilí v rodině.
medicína

Chlapec, kterého chovali jako psa

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 112 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 > >>