Nejprodávanější tituly - červenec 2019
předškoláci

Čti mi před spaním - 11%
(1x)
Tato knížka pomůže vašemu dítěti lépe usínat! Její předčítání před spaním zbaví dítě úzkosti a uklidní jeho mysl. Vyprávění o tom, jak se zvířata ukládají k spánku, vyvolává představy, které pomáhají uvolnit tělo.
předškoláci
Ukázky

Čti mi před spaním

179 Kč
159 Kč
Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso
Ve veselých říkankách děti uslyší spoustu slov, která začínají na dané písmenko. Na protější straně pak najdou obrázky dalších věcí a zvířátek, jež mohou samy pojmenovat a zjistit, že začínají právě tímto písmenkem. I předškoláci si některé básničky
předškoláci

Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso

198 Kč
Král & král & rodina - 11%
(1x)
Po královské svatbě se král a král, Krasomil s Bertíkem, vydali na svatební cestu do tajemné džungle. Setkají se tu s mnoha rodinkami divokých zvířat a tvorů, v bujném porostu však na ně čeká ještě větší překvapení a z dobrodružné cesty...
předškoláci

Král & král & rodina

178 Kč
158 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
předškoláci
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Rok v lese - 11%
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě?
předškoláci

Rok v lese

332 Kč
295 Kč
100 úkolů pro malé děti (nejen) do vlaku - 11%
Tato krabička plná zábavy obsahuje stíratelný fix a 50 oboustranných omyvatelných karet se 100 obrázků k dokreslování, hádanek k řešení a věcí ke hledání.
předškoláci

100 úkolů pro malé děti (nejen) do vlaku

224 Kč
199 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
předškoláci

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
předškoláci

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
předškoláci

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Objevujeme svět! Tělo - 11%
Objevovat svět lidského těla s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci
Ukázky

Objevujeme svět! Tělo

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 77 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>