Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
cestování

Bali a Lombok
S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci země!
cestování

Bali a Lombok

269 Kč
Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III.
7 000 kilometrů po Albánii, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Černé Hoře, Chorvatsku, Kosovu, Maďarsku, Makedonii, Slovinsku a Srbsku.
cestování

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III.

89 Kč
Česko barokní - 11%
Kniha představující české barokní památky, které dodnes utvářejí naši krajinu. Česká krajina byla utvářena mnoha vlivy, ale její tvář je dodnes určena barokem. A právě naše barokní památky představuje tato kniha.
cestování

Česko barokní

539 Kč
479 Kč
Island - Lonely Planet - 11%
O tomto ostrově se píše na předních stranách, lidé ho chtějí alespoň jednou v životě navštívit, láká milovníky přírody a okouzluje čím dál více návštěvníků - je to severská země, která má kouzla na rozdávání a jejíž krása vám vyrazí dech.
cestování

Island - Lonely Planet

539 Kč
479 Kč
Malý špalíček výletů - Za zvířaty nejen do zoo
Kde můžete při dobré kávě pozorovat dravé pirani, které zvíře je považováno za nejkrásnější a kde ho lze spatřit, co všechno si prohlédneme v naší nejstarší zoologické zahradě kromě bílých tygrů, a jak taková šelma loví, kde žije nejvíce...
cestování

Malý špalíček výletů - Za zvířaty nejen do zoo

179 Kč
Muka v ráji - 11%
Velmi napínavý skutečný příběh dvojice jachtařů. Více jak dvacet let se Henrike a Stefan toulali světem na své plachetnici. Navštívili místa, která se po právu nazývají ráje na zemi.
cestování

Muka v ráji

296 Kč
263 Kč
Nezmaři nic nezmaří - 11%

V první knížce „Prapodivné cesty Nezmarů“, kterou autor Daniel Polman uvedl v roce 2014 jako svou pohádkovou prvotinu, představil malým i velkým čtenářům poprvé rodinu Nezmarových z podkrkonošské Nové Paky.

cestování

Nezmaři nic nezmaří

187 Kč
166 Kč
Skotsko - 11%
Kdo a proč budoval megalitické stavby? Žil skutečně král Artuš? Jaké tajemství skrývá Rosslynská kaple? Žije ve skotských jezerech dávno vyhynulý tvor? A kým byl ve skutečnosti William Wallace?
cestování

Skotsko

268 Kč
238 Kč
Španělsko - 11%
Španělsko je jako živoucí muzeum evropských dějin. V dnešní rozrušené době, která tak namáhavě hledá odpovědi na tázání po křesťansko-islámské vzájemnosti, mohou jeho dochované památky obojího druhu působit jako symbol.
cestování

Španělsko

89 Kč
79 Kč
Šumava - Známá a neznámá - 11%
(1x)
Opravdový chrám přírody, největší oáza zeleně uprostřed Evropy, romantika i nostalgie, dramatické příběhy a záhady – je těžké vystihnout charakteristiku Šumavy, pohoří, ke kterému se musíme pořád vracet.
cestování

Šumava - Známá a neznámá

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 101 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>