Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
cestování

Jawa kolem světa - 11%
(1x)
Autor svou osmiměsíční cestu kolem planety v sedle skoro čtyřicetileté Jawy líčí s typickou nadsázkou a lehkou ironií, přičemž si všímá historických i dalších souvislostí, zážitky nezveličuje a pracuje s dnes nepříliš módní pokorou.
cestování

Jawa kolem světa

351 Kč
312 Kč
Norsko - stručná historie států - 11%

Norské království, jednu ze skandinávských zemí, navštěvuje každý rok několik desítek tisíc českých turistů. Tato publikace se snaží postihnout základní rysy dějin této země.

cestování
Ukázky

Norsko - stručná historie států

135 Kč
120 Kč
Praga
dlja gastěj stalici, u katorych nět mnoga vremeni, no možet byť inagda oni s udavolstviem vernutsa
cestování

Praga

44 Kč
Sbohem, condottiere. Deník cesty Simonetty Buonaccini - 11%
Kniha přináší vědeckou edici dosud nevydaného subjektivního cestopisu české meziválečné autorky Ludmily Bučanové, vystupující pod pseudonymem Simonetta Buonaccini (1893–1935).
cestování
Ukázky

Sbohem, condottiere. Deník cesty Simonetty Buonaccini

230 Kč
204 Kč
Studentské cesty - 11%
(2x)

Kniha Studentské cesty přinášejí inspiraci každému, kdo jen trochu přemýšlí o poznávání světa. Napsal ji mladý spisovatel, který se rozhodl pomocí vybraných zahraničních programů poznávat jiné země a jiné kultury.

cestování

Studentské cesty

168 Kč
150 Kč
Tajemné stezky - Cestou necestou za tajemstvím Hrubého Jeseníku - 11%
Hrubý Jeseník je pozoruhodným horským pásmem na pomezí Moravy a Slezska. Jsou to hory, jak se patří, vysoké, drsné a zachmuřené, ale i krásné a vyzývavé. Příroda je zde divoká a půvabná zároveň, od horských luk, přes hluboké lesy, až po údolí.
cestování

Tajemné stezky - Cestou necestou za tajemstvím Hrubého Jeseníku

269 Kč
239 Kč
Tajemné stezky - Pustinami středních Brd - 11%
Tentokrát se však vydáme přímo do srdce hor, do "zakázané země", kam nevedou žádné turistické značky, do končin, kde jenom houštím zarůstající základy zbořených vesnic připomínají, že tady kdysi žili lidé.
cestování

Tajemné stezky - Pustinami středních Brd

269 Kč
239 Kč
Velkolepá sídla středních Čech - 11%
Unikátní obsáhlá fotografická publikace představující sto dvacet středočeských hradů, zámků a tvrzí láká svojí výpravností. Obsahuje více než tisíc jedinečných fotografií, přináší poučení i tipy na výlety.
cestování

Velkolepá sídla středních Čech

536 Kč
476 Kč
Zápisky z Tibetu - 11%
(2x)
Stěžejní dílo čínsky píšící tibetské básnířky, esejistky a blogerky Cchering Özer, Zápisky z Tibetu, vyšlo poprvé v roce 2003 v Kantonu, krátce nato však bylo v ČLR zakázáno.
cestování

Zápisky z Tibetu

405 Kč
360 Kč
Evropské treky snů - 11%
Treking, to je vandrování od místa k místu, poháněné zvědavostí, touhou po dobrodružství a čirou radostí z chůze – a také nejlepší způsob, jak se seznámit s krajinou, přírodou a kulturou.
cestování

Evropské treky snů

674 Kč
599 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 101 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>