Nejprodávanější tituly - červenec 2019
společenské vědy

Globalizovaný Západ - 6%
Kniha je konfrontací dvou stanovisek k tématu globalizace.
společenské vědy

Globalizovaný Západ

238 Kč
224 Kč
Nejspanilejší ze všech bohů - 20%
Jsme plně svobodní, částečně, anebo je naše svoboda jenom zdánlivá, zatímco každý náš čin je okem řetězu příčin a důsledků? Otázka svobodné vůle zaměstnává teology, filozofy, psychology i právníky tisíce let.
společenské vědy
Ukázky

Nejspanilejší ze všech bohů

140 Kč
112 Kč
Svoboda jménem zlato - 20%
(1x)
Co by znamenal návrat ke zlatému standardu?Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom se v knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství.
společenské vědy
Ukázky

Svoboda jménem zlato

169 Kč
135 Kč
Decivilizace
Přední český fenimista a filozof Mirek Vodrážka je známý především svým provokativním způsobem myšlení a kontroverzními tématy. Kniha je výborem esejů z let 1990 - 2007 na téma undergroundu, chaosu, feminismu a transgenderu.
společenské vědy

Decivilizace

44 Kč
Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
společenské vědy

Vladař

269 Kč
239 Kč
Čtvrtá revoluce - 11%
Vývoj informačních a komunikačních technologií (ICT) radikálně proměňuje nejen to, jak rozumíme světu a jak vzájemně komunikujeme, ale také způsob, jakým se díváme sami na sebe a jak chápeme svou vlastní povahu, existenci a odpovědnost.
společenské vědy

Čtvrtá revoluce

288 Kč
256 Kč
Kulturní vzorce - 11%
Kniha Kulturní vzorce patří k nejznámějších klasickým dílům kulturní antropologie. Každá kultura je zároveň autorkou vylíčena tak mistrně, že kniha je poutavou četbou i pro naprosté laiky.
společenské vědy

Kulturní vzorce

332 Kč
295 Kč
Opium intelektuálů - 11%
(1x)
Kniha renomovaného francouzského filozofa, sociologa a politologa, jedné z největších postav sociálních věd 20. století, představuje vrchol autorova kritického zkoumání podstaty komunistických systémů a způsobů myšlení spojených s fenoménem komunismu
společenské vědy

Opium intelektuálů

383 Kč
340 Kč
Srdce v mrakodrapu - 11%
Jak se svět proměňuje? Má anděl duši, může ji vůbec mít? Je pro nás ráj již uzavřený, či nikoli? Co ale bylo dřív? Je už za dveřmi budoucnost? Komu zvoní hrana? Jak to všechno bylo doopravdy? Znáš sám sebe?
společenské vědy

Srdce v mrakodrapu

170 Kč
151 Kč
Symbolické jednání v kultuře raného novověku - 11%
Značná část jednání raně novověkého člověka měla symbolický význam. Projevoval se v každodenním životě jedince, mnohem zřetelněji se však dostával ke slovu ve výjimečných slavnostních okamžicích, k nimž patřily především mocenské rituály.
společenské vědy

Symbolické jednání v kultuře raného novověku

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 263 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 27 > >>