Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
detektivky

Červenka - 11%
(7x)
3. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
detektivky
Ukázky

Červenka

449 Kč
399 Kč
Osm - 11%
(3x)
Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná.
detektivky
Ukázky

Osm

404 Kč
359 Kč
Švábi - 11%
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky
detektivky

Švábi

449 Kč
399 Kč
Ďáblovo opatství - 38%
(2x)
Detektivní příběh z minulosti nás zavádí do ženského kláštera, kde v cele zamčené zevnitř byla nalezena zavražděná matka představená. Netradičně pojatá detektivka připraví čtenáři nejedno překvapení.
detektivky

Ďáblovo opatství

238 Kč
148 Kč
Chladný den pro vraždu - 11%
(1x)
Kate Shugaková se po odchodu z kanceláře návladního v Anchorage vrací do rodného kraje na odlehlém severu Aljašky, aniž by tušila, že vzápětí dostane příležitost prokázat své detektivní schopnosti.
detektivky

Chladný den pro vraždu

314 Kč
279 Kč
Kudy vchází světlo - 11%
(1x)
Stěží si lze představit náročnější životní zkoušku. Kariéra Armanda Gamache, dříve respektovaného vrchního inspektora quebecké Sureté, balancuje nad propastí a v rozkladu je také jeho oddělení vražd, ze kterého musela odejít většina jemu věrných agentů.
detektivky

Kudy vchází světlo

359 Kč
319 Kč
Laserový muž - 11%
(2x)
Cecílie Vangerová, hrdinka světoznámé trilogie Milénium švédského spisovatele Stiega Larssona, sedí v křesle a čte knihu Gellerta Tamase Laserový muž. O čem je kniha na jejích kolenou?
detektivky

Laserový muž

404 Kč
359 Kč
Mnich, který zmizel - 11%

Nové dílo mistra keltské detektivky.

Fidelma dostává za úkol usvědčit pachatele, jenž zaútočil na cashelského krále Colgúa a vládce klanu lidu Uí Fidgente, Donnenacha. Z téhož opatství zmizel i mnich, který se staral o relikvie svatého Ailbeho, z

detektivky

Mnich, který zmizel

314 Kč
279 Kč
Neuzavřené případy - 58%
(1x)
Soukromý detektiv Brodie objeví tři „mrtvé“ případy a dovede všechny kauzy, které se začnou vzájemně prolínat, k rozuzlení. Není to happy end, ale morální rámec všech případů zaujme jak čtenáře psychologických románů, tak napínavých detektivek.
detektivky
Ukázky

Neuzavřené případy

238 Kč
99 Kč
Pro svět mrtví - 11%
Inspektorka Katie Maguirová a její tým toho mají až nad hlavu. V irském Corku řádí gang, který krade psy, ve městě nevídaně kvete obchod s drogami a ještě ke všemu musejí policisté najít zmizelou dívku — a to vše pod přísným dohledem médií.
detektivky

Pro svět mrtví

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 117 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>