Nejprodávanější tituly - červenec 2019
komiksy

Královská krev: Svatokrádežná svatba - 11%
Temný a násilný příběh od legendárního Alejandra Jodorowského. Mytický příběh zrady, války, zakázané lásky, svržených vládců a milostných hrůz… to vše v nádherné kresbě tvůrce jménem Dongzi Liu. V knize najdete hned první dva díly této série!
komiksy

Královská krev: Svatokrádežná svatba

359 Kč
319 Kč
Krysí královny 2: Do dáli se vinoucí chapadla N´Rygothova - 11%
Zbrusu nový, pivem politý příběh Krysích královen odhaluje skrytou hrozbu přímo uvnitř zdí Palisády. Dee se snaží utéct před svou minulostí, ale před chapadly krvežíznivého boha N´rygotha se utíká dost špatně.
komiksy

Krysí královny 2: Do dáli se vinoucí chapadla N´Rygothova

314 Kč
279 Kč
Mjöllni - 11%
(1x)
I kdyby stál na vrcholku hory, má trpaslík stejně vždycky daleko do nebe… tak se to říká a proto hrají trpaslíci vždycky vedlejší role… opravdu vždycky?
komiksy

Mjöllni

538 Kč
478 Kč
Modrá CREW 10: Orbital 3+4 - 11%
Na Zemi se má konat obřad, při kterém se zpečetí mírové urovnání mezi Pozemšťany a Sandžary. V nejnevhodnější dobu ale dorazí lid galaktických kočovníků, kteří si říkají Rapakhunové, a najednou hrozí, že celý sektor znovu upadne do občanské války…
komiksy

Modrá CREW 10: Orbital 3+4

224 Kč
199 Kč
Neohrožené ženy - 11%
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se
komiksy

Neohrožené ženy

313 Kč
278 Kč
PAC & PUSSY - 11%
Sbírka sebraných stripů Pac & Pussy, které se během posledních let staly fenoménem sociálních sítí a nasbíraly desítky tisíc sdílení mezi mnoha tisíci fanoušků fascinovaných svébytným humorem jejich autora.
komiksy

PAC & PUSSY

161 Kč
143 Kč
Peter Parker: Spectacular Spider-Man 1: Do soumraku - 11%
Byl miliardář, úspěšný podnikatel a vynálezce… teď zase nemá nic a vrací se zpátky ke svým kořenům. Je bez peněz, po uši v problémech – prostě Spider-Man, jak ho máme rádi. Ale něco se přece jen změnilo.
komiksy

Peter Parker: Spectacular Spider-Man 1: Do soumraku

314 Kč
279 Kč
Rackomix - 11%
Kdo otevře tuhle knížku, dostane kompletní nálož komiksů Doktora Racka z legendárního dětského časopisu Raketa.
komiksy

Rackomix

266 Kč
236 Kč
Sága 9 - 11%
(1x)
Když po vás jdou mocní z celého vesmíru, na koho se obrátíte, aby vás ochránil? Možná by šlo zkusit sedmou velmoc – když médiím dáte pořádného sólokapra, třeba vás za to dostanou někam do bezpečí. Jenže… někdy pero není silnější než meč.
komiksy

Sága 9

359 Kč
319 Kč
SHAZAM: Monstrózní společenství zla - 11%
Malý sirotek Billy Batson byl obdařen úžasnými magickými schopnostmi… právě v tu správnou chvíli! K Zemi se blíží invaze mimozemských vetřelců a chystá se i útok pozemských monster, který řídí Batsonův věčný protivník, šílený vědec dr. Sivana!
komiksy

SHAZAM: Monstrózní společenství zla

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 163 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 17 > >>