Nejprodávanější knihy - červenec 2019

...a velký skok pro lidstvo
(1x)
Dramatická reportáž o historickém letu Apolla 11 a prvních pozemšťanech, kteří v noci z 20. na 21. července 1969 přistáli na Měsíci, vychází v remaku původního vydání, jež vyšlo navzdory počínající normalizaci a stalo se před padesáti lety na českém knižním trhu fenoménem.

...a velký skok pro lidstvo

242 Kč
Černobyl
(1x)
Nedokonalý reaktor, chyby obsluhy, exploze a radioaktivní zamoření velké části Evropy.

Černobyl

403 Kč
Duchové dějiny
(1x)
Kniha se zaobírá historiografickým směrem duchových dějin, jak se rozvíjely zejména v německém prostředí pod názvem Geistesgeschichte a v české historiografii pak jako duchové dějiny koncipované Zdeňkem Kalistou.

Duchové dějiny

358 Kč
Ernest Hemingway: Svědectví jednoho života
(1x)
Pro mnoho lidí představuje Ernest Hemingway spíše mozaiku mýtů než člověka: vojáka, sportovce, lovce, expatriota a samozřejmě spisovatele.

Ernest Hemingway: Svědectví jednoho života

449 Kč
Přežít nebo zemřít
(3x)
Evropa si příliš zvykla na život v míru a ekonomickém blahobytu. Když odečteme sice krvavé, ale lokální válečné akce na Balkáně v 90. letech, žijeme v míru od konce druhé světové války už více než sedmdesát let.

Přežít nebo zemřít

314 Kč
Spis Vaterland
(2x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.

Spis Vaterland

404 Kč
Veselí
(5x)
O návratu domů... Když dojdete až na konec slepé ulice, máte dvě možnosti, přešlapovat na místě, anebo se vrátit. Třiatřicetiletá Eliška se rozhodla pro návrat. Zpátky na jižní Moravu. Do svého dětského pokoje. K rodičům. K sobě samé. Ke své podst
Ukázky

Veselí

359 Kč
Léto s Afroditou
(1x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
Ukázky

Léto s Afroditou

313 Kč
V restauraci
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
Ukázky

V restauraci

267 Kč
Nové případy inspektora Rádla
Nové případy někdejšího legionáře, inspektora Rádla, nás opět zavádí do období První republiky..

Nové případy inspektora Rádla

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>