Nejprodávanější knihy - srpen 2019
první stupeň

Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
první stupeň

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
první stupeň

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Macanudo 9 - 11%
(1x)
Macanudo 9 nabízí další dobrodružství již dobře známých postav, jako jsou Jindřiška a její medvídek Madariaga, kocour Fellini, Oliver Oliva, Olga, skřítci, tučňáci či tajemný muž v černém, ale přináší i postavy nové.
první stupeň

Macanudo 9

241 Kč
214 Kč
Prázdninová škola 4. třída - 12%
Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok.
první stupeň

Prázdninová škola 4. třída

77 Kč
68 Kč
Světoví Češi - 11%

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

první stupeň

Světoví Češi

260 Kč
231 Kč
Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky - 11%
(2x)
Knížka obsahuje 30 originálních říkanek doprovázených jednoduchými pohybovými hříčkami. Kniha je plná barevných ilustrací na motivy z říkanek a je určena rodičům dětí do tří let.
první stupeň

Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky

89 Kč
79 Kč
Simpsonovi: Příběhy ze záhrobí - 11%
Další luxusní „hororový“ speciál. Opět složený ze tří čísel původní série – a tentokrát opravdu velmi zvláštních! Do prvního se pustili undergroundoví tvůrci, takže se můžete vsadit, že díly budou pořádně podivné, kresebně i obsahem.
první stupeň

Simpsonovi: Příběhy ze záhrobí

314 Kč
279 Kč
Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
první stupeň

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
Garfield 39: Přežije nejsilnější - 11%
39. sešit stripů nejlínějšího, nejnenažranějšího a nejzábavnějšího kocoura na světě!
první stupeň

Garfield 39: Přežije nejsilnější

89 Kč
79 Kč
Mizící hmyzíci - 11%
Království růží postihlo zlé prokletí. Bylo napadeno neznámými vetřelci, černými tvorečky, kteří způsobili, že růžové keře začaly vadnout a chřadnout. Celému království hrozí skáza. Je ohrožen i život růžových víl obývajících růžové keře.
první stupeň

Mizící hmyzíci

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 126 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>