Nejprodávanější knihy - srpen 2019

Nabarvené ptáče
(8x)
Nabarvené ptáče je hluboce dramatický příběh zaobírající se bezprostředním vztahem mezi hrůzou a krutostí na jedné straně a nevinností a láskou na straně druhé.
Ukázky

Nabarvené ptáče

214 Kč
Ještě než umřu
Šestnáctiletá Tessa má stejné pocity, touhy a plány jako její vrstevníci. Na jejich uskutečnění má ovšem podstatně méně času. Trpí leukémií v pokročilém stadiu a v takovém rozsahu, že není možná žádná další léčba.
Ukázky

Ještě než umřu

249 Kč
Nahá před Bohem lásky
(1x)
Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou.
Ukázky

Nahá před Bohem lásky

159 Kč
Hříšný polibek smrti
(2x)
Každému – i tomu nejobyčejnějšímu – člověku se v životě musí něco stát, říká jedna z postav románu Hříšný polibek smrti. A to platí i pro hlavní hrdinku Helenu, které se v jediné chvíli obrátí celý život vzhůru nohama.
Ukázky

Hříšný polibek smrti

222 Kč
Anatomie melancholie
Kniha Roberta Burtona o melancholii vyšla poprvé v roce 1621 a patří k nejznámějším a nejčtenějším naučným dílům té doby. Její téma je však prastaré, jako první je pojednal již Aristotelés.
Ukázky

Anatomie melancholie

447 Kč
Myslet srdcem
(6x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.

Myslet srdcem

314 Kč
Ochlazení
(5x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
V myšlenkovém světě Tomáše Halíka
(4x)
Od sametové revoluce je Tomáš Halík stálicí naší veřejné scény. Muž mnoha profesí a zájmů, plodný autor; téměř barokně-renesanční osobnost. Pro mnohé autorita ve věcech křesťanského života.

V myšlenkovém světě Tomáše Halíka

180 Kč
Nebezpečná metoda
Kniha popisuje začátky nového vědního oboru - psychoanalýzy. Poprvé odkrývá příběh osudové rivality mezi Carlem G. Jungem a Sigmundem Freudem a jejich rozchodu, ve kterém svou roli sehrála žena - Sabina Spierlreinová.
Ukázky

Nebezpečná metoda

357 Kč
Příběh zbloudilé kulky
Děj nového Kubíkova románu se odehrává v menším českém městě s početnou německou menšinou od konce druhé světové války do odsunu Němců.
Ukázky

Příběh zbloudilé kulky

267 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>