Nejprodávanější knihy - srpen 2019

V první linii
(1x)
Seznamte se s novým prezidentem České republiky.

V první linii

392 Kč
Válečný deník
Válečný deník Josefa Svobodného, narozeného v Bozkově u Semil, obsahuje autentické zápisky vojáka, který narukoval k 11. zeměbraneckému pluku a účastnil se bojů na ruské frontě. V červnu 1915 byl zajat a v ruském zajetí strávil více než dva roky.

Válečný deník

167 Kč
Venuše ze zátoky
(1x)
Pohodovou prázdninovou atmosféru léta roku 2009 naruší hrůzostrašný nález dívčího těla bez hlavy a rukou. Torzo najdou mladí sportovci z loděnice a zažijí opravdový šok. Za dva dny se na opačném konci města v jiné zátoce najde useknutá hlava.

Venuše ze zátoky

296 Kč
Vesmír ve sprše
(1x)
Kniha Vesmír ve sprše, debutující autorky Petry Suché, nabízí poutavé čtení plné pravdivých hořkosladkých příběhů o ženě ve všech jejích životních podobách.

Vesmír ve sprše

242 Kč
Vnitropodnikové účetnictví
Publikace slouží především jako praktická příručka pro zavedení vnitropodnikového účetnictví v účetní jednotce. Nezavádí žádné odborné termíny. Je vhodná pro účetní, kteří mají povinnost vnitro účetnictví ve firmě zavést.

Vnitropodnikové účetnictví

89 Kč
Výlevy Nářky Smích
(1x)
Výlevy Nářky Smích je zatím poslední sbírka Lawrence Ferlinghettiho z roku 2014. Knížka možná skromná co do počtu stran, bohatá však co do obsažnosti sdělení – na to jsme ostatně u tohoto básníka zvyklí. Vychází u příležitosti 100. narozenin autora.

Výlevy Nářky Smích

224 Kč
Vzpoura pokořených andělů
Osvědčený autor detektivek a literatury faktu uplatňuje ve dvanácti strhujících dramatických příbězích letité zkušenosti z obou těchto žánrů.

Vzpoura pokořených andělů

179 Kč
Vzpoura proti zkáze
(1x)
Již před zvolením Donalda Trumpa směřoval svět ke klimatické katastrofě. S prezidentem Trumpem sešlápl pedál plynu a přidal na rychlosti. Zbývá nám ostatním nějaká možnost, jak sešlápnout brzdu?

Vzpoura proti zkáze

176 Kč
Za prožitkem Velikonoc
Co se stalo před více než dvěma tisíciletími na pahorku Golgoty? Co je skrytým základem Velikonoc? Jaký je jejich základ ve slovanských či keltských tradicích?

Za prožitkem Velikonoc

216 Kč
Za sedmi divy světa
Revidované, aktualizované a doplněné vydání s kvalitní obrazovou přílohou zahrnuje mapy, fotografie, klasické i nejnovější rekonstrukce těchto dávno zaniklých starověkých staveb a uměleckých děl.
Ukázky

Za sedmi divy světa

699 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100