Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019

Clayův most
(4x)
Hrdiny Zusakova nového románu je pět bratrů Dunbarových; Matthew, vypravěč knihy, je z nich nejstarší a nejrozumnější, Clay je nejcitlivější a jeho úloha ve vyprávěném příběhu nejdůležitější.
Ukázky

Clayův most

248 Kč
Tiché roky
(29x)
Román od autorky bestselleru Hana. Kolik toho víme o svých nejbližších?
Ukázky

Tiché roky

259 Kč
Hana
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
Ukázky

Hana

259 Kč
Teorie podivnosti
(12x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

198 Kč
12 pravidel pro život
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
Stalingrad
(4x)
Píše se rok 1942 a německá armáda vítězí na všech frontách i díky speciálním vojákům ve svých řadách. Vojákům, kteří jsou prakticky nezničitelní – tedy pokud mají dost cizí krve.
Ukázky

Stalingrad

259 Kč
Hotýlek
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
Slepá mapa
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
Počátek
(17x)
Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

269 Kč
Oheň a krev
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>