Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2019

Kniha haiku
(4x)
Ačkoli se Jack Kerouac proslavil především jako prozaik, psal také vynikající poezii – mnozí literární historici jsou dokonce toho názoru, že Kerouacovy básně jeho prózu co do kvality předčí.

Kniha haiku

178 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Clayův most
(3x)
Hrdiny Zusakova nového románu je pět bratrů Dunbarových; Matthew, vypravěč knihy, je z nich nejstarší a nejrozumnější, Clay je nejcitlivější a jeho úloha ve vyprávěném příběhu nejdůležitější.
Ukázky

Clayův most

358 Kč
V restauraci
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
Ukázky

V restauraci

267 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Cesta k nesvobodě
(8x)
Liberální demokracie není absolutním vítězem studené války a ohlášený konec dějin se nekoná. Vladimir Putin se opevnil ve své mocenské pozici a fašistické představy o potřebě pevné ruky začínají ve světě opět rezonovat.
Ukázky

Cesta k nesvobodě

441 Kč
Vařit medvěda
(2x)
V létě roku 1852 se z vesnice uprostřed hlubokých lesů v severním Švédsku začaly ztrácet mladé dívky. Jedna je nalezena mrtvá, jiná těžce poraněná....
Ukázky

Vařit medvěda

322 Kč
Zpověď prohnilého bankéře
(2x)
Hlavním a největším přínosem knihy je dokonalý a v rámci možností daných složitostí tématu srozumitelný popis praktik světa vysokých financí.

Zpověď prohnilého bankéře

210 Kč
Češi, polibte mě…
(2x)
Kniha francouzského autora Mikaela Gwiloua, cizince dlouhodobě žijícího v Čechách, je jednou z mála opravdu upřímných reflexí, které si bez servítek berou na paškál náš národ.

Češi, polibte mě…

161 Kč
Okno v čase
(3x)
Vizionář a vědec Peter Russell ve svém bestselleru Okno v čase odvážně nastoluje hlavní duchovní výzvu naší doby — možnou transformaci našeho vědomí na vyšší úroveň.

Okno v čase

217 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>