Nejprodávanější Kniha - srpen 2019
fantasy

Kukaččí mláďata
Arkastie prochází vleklou krizí. Král uprchl už před deseti roky a ještě stále se skrývá. Bezvládí přineslo hořké plody. Staré dohody jsou porušovány, zájmové skupiny soupeří o moc. Schyluje se k občanské válce.
fantasy

Kukaččí mláďata

295 Kč
Temnější tvář magie
(2x)
Temnější tvář magie nese všechny znaky klasické fantasy se pohlcující zápletkou a výraznými, nezapomenutelnými hrdiny. Odehrává se v paralelních Londýnech – šedém, červeném a bílém, zatímco ten černý zdánlivě zanikl.
fantasy
Ukázky

Temnější tvář magie

313 Kč
Zámek a klíč 3: Koruna stínů

Zámek a klíč – temná fantasy plná divů od Joe Hilla, syna Stephena Kinga.

V její třetí knize se nad Klíčovem začínají stahovat temná mračna a mrtví intrikují proti živým.

fantasy

Zámek a klíč 3: Koruna stínů

539 Kč
Básnická řeč
Jen stěží lze najít českého čtenáře, který by neznal Pána prstenů nebo Letopisy Narnie. Jméno Owena Barfielda, bez něhož by tato díla pravděpodobně nebyla nikdy vznikla, je však v českém prostředí téměř neznámé.
fantasy

Básnická řeč

234 Kč
Král duchů

Když Faerun zachvátí Mor kouzel, chaosem jsou strženi i Drizzt a jeho společníci. Vyhledají proto pomoc kněze Kaderla a Drizzt se tak znovu setká s nemocnějším a téměř nepolapitelným protivníkem, zákeřným Crenshinibonem a démonickým krystalem.

fantasy

Král duchů

260 Kč
Les mytág
(4x)
Děj románu Les mytág se odehrává v Herefordshiru v Anglii v letech 1946–1948 a sleduje osudy Stevena Huxleyho při objevování tajemného Ryhopského lesa, v němž se zhmotňují podvědomé lidské představy o starých legendách.
fantasy
Ukázky

Les mytág

250 Kč
Pekelná šleha
Osmý svazek unikátního knižního seriálu psaného v intencích subžánru městské fantasy v hlavní roli s týmem netradičních detektivů bojujících proti nadpřirozenu.
fantasy
Ukázky

Pekelná šleha

170 Kč
Plants vs. Zombies:T rávogeddon
Populární hra Plants vs. Zombies konečně i v podobě komiksu! Ubrebtaný cvok Dave se snaží pomoct své neteři Patrice a jejímu kamarádovi Natovi odrazit invazi zombií, která postupně zaplavuje poklidné městečko.
fantasy

Plants vs. Zombies:T rávogeddon

152 Kč
Tajemství Morie
Od války o Prsten už uběhlo sto dva let. V Grondoru zuří protielfské povstání a trpaslíci si chtějí vzít doly v Morii – třeba i silou. Schyluje se k další zničující válce.
fantasy

Tajemství Morie

268 Kč
Žrádlo pro psy
Série Kladivo na čaroděje vás zavede do našeho světa, jak ho neznáte… a jak ho ani netoužíte poznat. Alespoň ne na vlastní kůži. Světa magie, temných přízraků, oživlých mrtvol, zabijáků, démonů, psychopatů, nekrofilů, upírů – a to mluvíme jen o kladn
fantasy

Žrádlo pro psy

143 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 137 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>