Nejprodávanější tituly - srpen 2019
první stupeň

Zábavná bludiště pro šikovné děti - 11%
Chceš zažít spoustu zábavy a baví tě řešit spletitá bludiště? Hledání správných cest je skvělá zábava. S krásnými bludišti si užiješ spoustu legrace a zároveň si procvičíš ruku, pozornost i postřeh.
první stupeň

Zábavná bludiště pro šikovné děti

179 Kč
159 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
první stupeň

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
první stupeň

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Macanudo 9 - 11%
(1x)
Macanudo 9 nabízí další dobrodružství již dobře známých postav, jako jsou Jindřiška a její medvídek Madariaga, kocour Fellini, Oliver Oliva, Olga, skřítci, tučňáci či tajemný muž v černém, ale přináší i postavy nové.
první stupeň

Macanudo 9

241 Kč
214 Kč
Prázdninová škola 4. třída - 12%
Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok.
první stupeň

Prázdninová škola 4. třída

77 Kč
68 Kč
Sněží, sněží... - 11%
Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány...
první stupeň
Ukázky

Sněží, sněží...

269 Kč
239 Kč
Světoví Češi - 11%

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

první stupeň

Světoví Češi

260 Kč
231 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
první stupeň

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky - 11%
(2x)
Knížka obsahuje 30 originálních říkanek doprovázených jednoduchými pohybovými hříčkami. Kniha je plná barevných ilustrací na motivy z říkanek a je určena rodičům dětí do tří let.
první stupeň

Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky

89 Kč
79 Kč
Simpsonovi: Příběhy ze záhrobí - 11%
Další luxusní „hororový“ speciál. Opět složený ze tří čísel původní série – a tentokrát opravdu velmi zvláštních! Do prvního se pustili undergroundoví tvůrci, takže se můžete vsadit, že díly budou pořádně podivné, kresebně i obsahem.
první stupeň

Simpsonovi: Příběhy ze záhrobí

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 141 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 15 > >>