Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2019
fantasy

Krvavý oheň
Vyvrcholení, v němž mnoho postav z románu Vládce vlků a Radhostův meč vybojuje svou poslední bitvu, se tentokrát odehrává v povodí řeky Moravy, v oblasti dnešní Olomouce a Jeseníků. Juraj Červenák opět hladce skloubil svět slovanských mýtů.
fantasy

Krvavý oheň

269 Kč
Dárce
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
fantasy
Ukázky

Dárce

211 Kč
Harry Potter a Fénixův řád
(8x)
Pátý díl příběhů mladého čarodějnického učně Harryho Pottera a jeho věrných kamarádů Rona a Hermiony. Napětím a nervozitou byly poznamenány už prázdniny a hned od začátku pátého ročníku přichází jeden otřes za druhým...
fantasy

Harry Potter a Fénixův řád

539 Kč
Pán světla
Autorovo nejslavnější dílo oceněné Hugem i Nebulou v novém překladu!
fantasy

Pán světla

225 Kč
Snílci
(1x)
Zázračný svět plný skřítku, mluvících stromů, rytířů a pannen v nouzi se zde stává dějištěm iniciačního příběhu o trnitém putování ke zralosti.
fantasy

Snílci

359 Kč
Blahovolné
(1x)
Sága Neila Gaimana se řítí do finále. Nad osudem vládce snů se stahují mraky a mýtické bytosti bezohledně manipulují životy smrtelníků. Každý čin má své následky... a dobré skutky přinášejí nezastavitelnou tragédii. Devátý díl napínavé fantasy.
fantasy

Blahovolné

671 Kč
Splynutí
(3x)
Závěrečný díl romantické fantasy trilogie. Životy Grace i Sama se ocitají v ohrožení. Jak se smrt víc a víc blíží, je stále obtížnější neztratit lásku.
fantasy

Splynutí

271 Kč
Říše slonoviny
Ve čtvrté části dračího cyklu se Laurence a Temeraire po dramatickém návratu z Asie připojují ke zbytku „dračích sil“ v Británii. Snaží se šířit v britské společnosti povědomí o ceně, inteligenci a ušlechtilosti draků.
fantasy

Říše slonoviny

253 Kč
Dámy z Grace Adieu
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
fantasy

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
Dračí pomsta
(1x)
Třetí díl fantasy trilogie Temeraire. Kapitánu Laurencovi a draku Temerairovi zkříží cestu posel přinášející nové rozkazy z Británie. Ta koupila od osmanské říše tři dračí vejce a oba hrdinové je musí v Istanbulu vyzvednout a dopravit do Anglie.
fantasy

Dračí pomsta

253 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 135 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>