Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
válečné konflikty

Ve stínu hákového kříže - 20%
Další kniha známého spisovatele, záhadologa a badatele Vladimíra Lišky se vrací k pohnutým a nejvypjatějším okamžikům našich novodobých dějin, do doby, kdy byla zcela podkopána naše samostatnost a ohrožena existence národa. Kniha si klade za cíl seznámit především mladé čtenáře s dobou, od které uplynulo více než sedmdesát let.
válečné konflikty
Ukázky

Ve stínu hákového kříže

189 Kč
151 Kč
Bouřlivá léta 1912-1918 - 20%
Kniha na větším množství původních dobových fotografiích doplněných textem ukazuje složitou politickou situaci v tehdejší Evropě.
válečné konflikty
Ukázky

Bouřlivá léta 1912-1918

99 Kč
79 Kč
Italské patálie maršála Radeckého- 2.vyd. - 20%
(1x)
Historie tzv. první války za sjednocení Itálie zahrnuje sled dramatických událostí, počínaje ne čekanými pouličními boji během „pěti dnů v Milánu“ v březnu 1848, přes tažení Císařského vojska pod velením polního maršála Václava Radeckého z Radče.
válečné konflikty
Ukázky

Italské patálie maršála Radeckého- 2.vyd.

159 Kč
127 Kč
Prokletá magistrála - 20%
Kniha se zabývá nejen válečnými operacemi podél železnice, ale také úpadkem morálky ve vojsku včetně „československého povstání“ v Irkutsku na jaře 1919, kdy téměř došlo k občanské válce mezi legionáři.
válečné konflikty
Ukázky

Prokletá magistrála

99 Kč
79 Kč
Nezákonné války - 20%
Kniha švýcarského historika na příkladu 13 zemí popisuje, jak byly v minulosti a jsou i v přítomnosti vedeny nezákonné války a opakovaně jsou porušovány zásady vyslovené v Chartě OSN, a tím je záměrně sabotován zákaz vedení válek.
válečné konflikty
Ukázky

Nezákonné války

339 Kč
271 Kč
Praha na hřbitově metropolí - 20%
Čtyřicet let spojencem v afghánských anabázích.
válečné konflikty
Ukázky

Praha na hřbitově metropolí

159 Kč
127 Kč
Hranice placená krví - 20%
Autor v knize zpracoval historii sovětsko-finských válek. Za využití bohatého dokumentárního materiálu i vzpomínek a deníků tak před čtenářem defilují jak velké osobnosti, tak i prostí vojáci, lidé a jejich osudy v dobách míru a především války.
válečné konflikty
Ukázky

Hranice placená krví

199 Kč
159 Kč
Napoleonův kavalerista - 20%
(1x)
Kritické vydání pamětí Denise-Charlese Parquina, kapitána gardových jízdních myslivců, popisuje dvanáct let života vojáka napoleonských armád.
válečné konflikty
Ukázky

Napoleonův kavalerista

99 Kč
79 Kč