Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - srpen 2019
architektura

Karel Prager - 11%
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
architektura
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
319 Kč
Katedrála viditelná a neviditelná
(1x)
Dvoudílná publikace představuje unikátní zpracování tisícileté historie katedrály sv. Víta, Václava, Vojtěcha a Panny Marie na Pražském hradě založené na jedinečné spolupráci odborníků z řad archeologů, geologů, historiků architektury a umění.
architektura

Katedrála viditelná a neviditelná

3 973 Kč
Fenomén - schody Evy Jiřičné jako umělecký objekt - 11%
Schody a jejich funkce, symbolika, typologie. Fenomén schodů v kontextu tvorby Evy Jiřičné a fotograficky dokumentované vybrané příklady jejích schodišť. Autorský text a rozhovor s Evou Jiřičnou.
architektura

Fenomén - schody Evy Jiřičné jako umělecký objekt

315 Kč
280 Kč
Hluboké město - 11%
Kniha se zaměřuje na nepřeberné znakové bohatství měst, které vytváří stabilní rámec našich životů. „Hluboké město“, jež svou sémantickou hloubku často čerpá z imaginárních vztahů k antickému Římu, umožňuje maximum komunikace i sociálních interakcí.
architektura

Hluboké město

536 Kč
476 Kč
Prostory a dialogy Evy Jiřičné - 11%
(1x)
Tato kniha představuje význačnou současnou česko-anglickou architektku a filozofku prostoru jako člověka, který pochází z typického středoevropského milieu.
architektura

Prostory a dialogy Evy Jiřičné

359 Kč
319 Kč
Jan Blažej Santini Aichel
(5x)
Unikátní luxusní celobarevná kniha v ochranném kufru obsahuje 564 kótovanách výkresů a 40 fotografií. Čtenářům je předložen nový pohled na vývoj sakrální architektury v naší zemi.
architektura

Jan Blažej Santini Aichel

4 700 Kč
Litomyšl. Zámecké návrší - 11%
Město na řece Loučné má mnoho tváří. Je historická, ale i moderní. Význam Litomyšle byl ještě umocněn 1. prosince 1999, kdy byl zdejši zámek spolu s okolím na „zámeckém návrší“ zapsán do Seznamu památek světového kulturního dědictví UNESCO.
architektura

Litomyšl. Zámecké návrší

404 Kč
359 Kč
Pražské vinice - 11%
Praha je krásná, stověžatá, kulturní… Ale také úrodná. A požitkářská. Byla taková v minulosti, tedy v těch šťastnějších časech, a je i dnes. Svědčí o tom i obnovené pražské vinice.
architektura

Pražské vinice

359 Kč
319 Kč
99 domů 2 - 11%
(2x)
Druhý díl bestselleru 99 DOMŮ představuje dalších devadesát devět špičkových rodinných domů, které byly postaveny v uplynulých šesti letech v České republice.
architektura
Ukázky

99 domů 2

899 Kč
799 Kč
Atmosféry - 11%
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
architektura

Atmosféry

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 39 položek
1 2 3 4 > >>