Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
Asie

Deník japonské manželky - 20%
(2x)
Když se Veronika poprvé seznámila se spolužákem z Japonska, neměla ani tušení, že se do něj zamiluje a za několik let s ním odletí do Tokia, kde mu porodí syna a začne žít jako skutečná Japonka.
Asie
Ukázky

Deník japonské manželky

189 Kč
151 Kč
Čína - stručná historie států - 20%
(1x)
Druhý svazek edice je zasvěcen dějinám Číny, které svou více než 4 000 let dlouhou kontinuitou a svébytnou civilizací představují ojedinělý světový fenomén.
Asie
Ukázky

Čína - stručná historie států

50 Kč
40 Kč
Popely ještě žhavé. II. - 20%
(1x)
Monumentální historická syntéza přináší řadu nových pohledů na světové dějiny 20. století.
Asie
Ukázky

Popely ještě žhavé. II.

280 Kč
224 Kč
Od Rusi k Rusku - 20%
Vyčerpávající studie o vzniku Rusi a následně Ruska podávávající též nástin teorie etnogeneze a pasionarity jako cyklického růstu a rozpadu energie etnických skupin, koncepce ojedinělé, v Česku doposud nepublikované.
Asie
Ukázky

Od Rusi k Rusku

242 Kč
194 Kč
Srí Lanka - 20%
(2x)
Publikace ze série „praktických průvodců“ (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio, Thajsko, Malta a Gozo). Tentokrát se může čtenář seznámit s kouzelnou Srí Lankou.
Asie
Ukázky

Srí Lanka

89 Kč
71 Kč
Autokrat a jeho doba - 20%
Autor svou pozornost zaměřil nikoliv na soupis a detailní popis všech událostí, které přinesly roky 1830–1831, ale na analýzu podmínek, ze kterých ruští představitelé museli vycházet a také na následná opatření, která přijímali tváří v tvář revoluci.
Asie
Ukázky

Autokrat a jeho doba

190 Kč
152 Kč
Tokio - 20%
(2x)
Kniha je velice vhodným pomocníkem pro turisty mířící do Tokia. Obsahuje popisy jednotlivých oblastí metropole, užitečné rady a tipy, kulturní odlišnosti či doporučení památek, tras a výletů.
Asie
Ukázky

Tokio

89 Kč
71 Kč
Děkabristé - 20%
Kniha popisuje přípravu děkabristů k převratu a jejich střet s panujícím despotismem.
Asie
Ukázky

Děkabristé

159 Kč
127 Kč
The Birth of the State - 20%
This book targets the problems of emergence and stabilization of the earliest state bodies in the pristine statehood foci of the Old World - Egypt, Mesopotamia, India and China.
Asie
Ukázky

The Birth of the State

240 Kč
192 Kč
Encyklopedie mytologie Japonska a Koreje - 20%
Autorky, koreanistka a japanistka, přinášejí základní přehled o vývoji mytických a náboženských systémů na Korejském poloostrově a Japonském souostroví.
Asie
Ukázky

Encyklopedie mytologie Japonska a Koreje

90 Kč
72 Kč