Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
kariéra

Skvělý ScrumMaster - 20%

Vše, co by měl každý skvělý ScrumMaster vědět Průvodce pro všechny ScrumMastery, agilní kouče a leadery, kteří chtějí transformovat svoje organizace.

kariéra
Ukázky

Skvělý ScrumMaster

279 Kč
223 Kč
Na vrcholu - 20%
Chcete trvale dosahovat vysoké výkonnosti, aniž by se zvýšené úsilí podepisovalo na vašem zdraví a celkové odolnosti? Autoři zkoumali příběhy úspěšných sportovců, manažerů, umělců i vědců a zjistili, že vynikající výkony provázejí společné rysy.
kariéra
Ukázky

Na vrcholu

297 Kč
238 Kč
Mít vše hotovo - 20%
(1x)
Nestíháte? Přetéká vám kalendář odsouvanými úkoly? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli spíše kladně, tato kniha pro vás bude užitečná.
kariéra
Ukázky

Mít vše hotovo

279 Kč
223 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
kariéra
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Z deníku investorky - 20%

Dělejte byznys, ale neberte se moc vážně Za 25 let v byznysu jsem zjistila to, co miliony lidí přede mnou. Život je jízda nahoru a dolů. A v podnikání to platí dvojnásob. Nikdy nejste dole tři sta let, ale budete dole dlouho, pokud nezvednete zadek z gauče.

kariéra
Ukázky

Z deníku investorky

209 Kč
167 Kč
Sebepoznání, sebeřízení a stres - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je přehledněji uspořádáno a doplněno o nové poznatky a zkušenosti. Obsahuje šest nových tabulí, věnovaných kontextu sebezvládání - úspěchu, vitalitě a biologickému a společenskému rámci lidského života.
kariéra
Ukázky

Sebepoznání, sebeřízení a stres

246 Kč
197 Kč
Krizová komunikace s médii - 20%
Stala se vaše firma či instituce předmětem nežádoucího zájmu médií? Seznamte se spolu s námi se zásadami a možnostmi krizové mediální komunikace.
kariéra
Ukázky

Krizová komunikace s médii

246 Kč
197 Kč
Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Personalistika pro manažery a personalisty přináší ucelený pohled na personalistiku a personální činnosti v moderní organizaci. Manažeři a personalisté si prostřednictvím publikace osvojí systémové a strategické zásady a postupy organizace personalistiky.
kariéra
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

212 Kč
170 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
kariéra
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Věřte sami sobě! - 20%
Podceňujete se? Nevěříte si? Komplikuje vám snížené sebevědomí osobní i profesní život a nevíte, co s tím? PhDr. Tomáš Novák se ve své zbrusu nové publikaci zaměřuje právě na sebedůvěru a vůli.
kariéra
Ukázky

Věřte sami sobě!

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>