Nejprodávanější Kniha - srpen 2019
hudba

Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
Leonard Cohen
„Legendy nás uvádějí v úžas, ale knih, které nad Leonardem Cohenem jen žasnou, bylo napsáno dost.
hudba

Leonard Cohen

314 Kč
Alternativa I
(1x)
Kniha hudebníka Mikoláše Chadimy ALTERNATIVA se stala jedním z nejvýznamnějších svědectví o českém rocku sedmdesátých let. První svazek plánovaného dvoudílného vydání mapuje autorovy hudební začátky a končí rokem 1981.
hudba

Alternativa I

441 Kč
Hudba
Celkem se knížka H.U.D.B.A. zabývá přístupy 66 autorů a je tak skvělým startovním můstkem k bádání v nepřeberné krajině hudby.
hudba

Hudba

377 Kč
Jakub Jan Ryba: Počáteční a všeobecní základové ke všemu umění hudebnému - 9%
Žánrově se jedná o publikaci didaktickou, výklad je cíleně podpíraný argumentací a ilustrativními příklady a buduje pro svého čtenáře opravdové základy ke všemu hudebnímu umění.
hudba

Jakub Jan Ryba: Počáteční a všeobecní základové ke všemu umění hudebnému

179 Kč
163 Kč
The Beatles všechny písně
(1x)
Víte, že melodie Yesterday přišla k Paulovi "sama", ale že s textem se dost natrápil, a dokonce chvíli zpíval o míchaných vejcích? Nebo že inspirací pro Johnovu Lucy in the Sky with Diamonds nebylo LSD, ale obrázek jeho syna?
hudba

The Beatles všechny písně

719 Kč
Visací zámek
Příběh rockové skupiny, která je skromná, ale nejlepší.
hudba

Visací zámek

211 Kč
Nikdo to tu nepřežije
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
Texty a koláže z šedesátých let
Nejznámější písňové texty Jiřího Suchého ze zlaté éry Divadla Semafor doprovázejí naopak dosud málo známé tehdejší koláže grafika Vladimíra Suchánka.
hudba

Texty a koláže z šedesátých let

435 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>