Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2019
první stupeň

Princ z Persie - 58%
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
první stupeň

Princ z Persie

238 Kč
99 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 11%
(1x)
Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat.
první stupeň
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

269 Kč
239 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
první stupeň
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Příběhostroj - 11%
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
první stupeň
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
316 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
první stupeň
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení - 11%
(1x)
Některé příběhy jsou jako hodinový strojek. Natáhneš je a ony jdou, ubíhají a nic je nezastaví. Hodinářský učedník, mechanický rytíř v brnění, malý princ se strojkem místo srdce a tajemný doktor Kalmenius, o kterém se povídá, že je to sám ďábel…
první stupeň

Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení

232 Kč
206 Kč
Velká kniha mořské havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč krabi chodí jen do strany? Která ryba umí mrkat? Proč tučňáci polykají oblázky? V knize jsou ukryté nejen odpovědi na tyto i další otázky z podmořského světa, ale také patnáct sardinek a různí mořští tvorové.
první stupeň

Velká kniha mořské havěti

269 Kč
239 Kč
Vodnické pohádky - 11%
(1x)
Vodníka, o kterém mistrovsky vypráví paní Kubátová ve svých pohádkách, se děti bát nemusí. Má je rád a bude jim dobrým průvodcem vodní říší.
první stupeň

Vodnické pohádky

216 Kč
192 Kč
Anča a Pepík 1.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
první stupeň

Anča a Pepík 1.

341 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
první stupeň

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 122 položek
1 2 3 .. 13 > >>