Nejprodávanější tituly - srpen 2019
předškoláci

Byl jednou jeden domeček - 11%
Česká lidová říkanka pro děti v netradičním provedení. Kombinace recyklovaného a barevného papíru vám nabídne nejen vizuální, ale i haptický zážitek!
předškoláci

Byl jednou jeden domeček

522 Kč
464 Kč
Kouzelnými vrátky pojďme za zvířátky - Do lesa - 11%
Pojďte s námi kouzelnými vrátky do lesa, kde se seznámíme s lesními zvířátky!
předškoláci

Kouzelnými vrátky pojďme za zvířátky - Do lesa

152 Kč
135 Kč
První slova - Samolepky - Aktivity - 11%
Naučte své děti správně používat nová slovíčka pomocí originální samolepkové "učebnice"! Nad tímto hravým sešitem nabitým aktivitami se děti rozhodně nudit nebudou, ani si nebudou připadat, jako by se učily.
předškoláci

První slova - Samolepky - Aktivity

161 Kč
143 Kč
Učíme děti myslet a mluvit - 11%
Kniha obsahuje 101 básniček. Žádná z nich není uzavřená konzerva, všechny přetékají do okolního světa a okolní svět se vlévá do nich. Na první pohled to ukazují ilustrace, které si svým někde barevným, někde černobílým jazykem s básničkami povídají.
předškoláci

Učíme děti myslet a mluvit

242 Kč
215 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
předškoláci

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Písanka - Velký pracovní sešit pro první třídu - 11%
V tomto pracovním sešite pro prvňáčky najdete mnoho zábavných cvičení na uvolnění ruky, procvičování tahů, čar, psaní písmen, slov, vět i slovních spojení.
předškoláci

Písanka - Velký pracovní sešit pro první třídu

134 Kč
119 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
předškoláci

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Hrajeme si ve školce+CD - 11%
Knihu tvoří soubor říkadel, lidových i původních, autorských pohádek, hádanek, doplňovaček, dramatizací, písniček, her a úkolů rozvíjejících u dětí dovednosti v oblasti řečové, pohybové, výtvarné, muzikální, motorické a rozumové.
předškoláci

Hrajeme si ve školce+CD

314 Kč
279 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
předškoláci

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Šimonovy pracovní listy 5 - 11%

Než začnu psát, budu si s pastelkou hrát. Soubor zábavných grafomotorických cvičení pomůže dětem předškolního věku i malým školákům při zdokonalování jemné motoriky, smyslového vnímání a vytváření technických dovedností.

předškoláci

Šimonovy pracovní listy 5

149 Kč
132 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>