Nejprodávanější tituly - srpen 2019
předškoláci

Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
předškoláci

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Písanka 3 – První písmena - 11%
Umí vaše dítě napsat jednotlivá písmenka tvořící slova, např. mé, jsi, pa, ale, teta, Ola, táta, sůl, anebo věty Mája mele maso. Ola má sílu. Míla má laso.
předškoláci

Písanka 3 – První písmena

35 Kč
31 Kč
Pohybové hry a cvičení s miminkem - 14%
Program cvičení rodičů s dětmi do jednoho roku. Děti potřebují lásku, něhu a vhodné podněty, aby se mohly optimálním způsobem rozvíjet. Přinášíme vám program cvičení rodičů s dětmi, který můžete snadno realizovat doma.
předškoláci

Pohybové hry a cvičení s miminkem

278 Kč
239 Kč
Ahoj, tati - 11%
(1x)
Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní). Knížka obsahuje všechno, co nový táta potřebujete vědět – od vysvětlení nástrah početí, těhotenství a porodu, přes rady, jak při něm své partnerce nejlépe pomoci....
předškoláci

Ahoj, tati

314 Kč
279 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
předškoláci

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3