Nejprodávanější knihy - srpen 2019
partnerství

Obrana masochismu - 11%
V této provokativní knize Anita Phillips inteligentně zachraňuje masochismus před klinickým diskurzem, který jej nazývá patologickou chorobou, a navrací jej do kontextu odlišné lidské zkušenosti a uměleckého vyjádření.
partnerství

Obrana masochismu

313 Kč
278 Kč
Vědomá prostitutka - 6%
(1x)
Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb.
partnerství

Vědomá prostitutka

280 Kč
263 Kč
Budoárová bible - 11%
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
partnerství

Budoárová bible

399 Kč
354 Kč
Posvátné vztahy - 11%
Sexualita je jednou z ústředních kvalit naší duše, což nejlépe dokládá to, jak jsou utvořena naše fyzická a duchovní těla s jejich vrozeným sklonem k sexuálnímu projevu.
partnerství

Posvátné vztahy

437 Kč
388 Kč
Respekt - 11%
(2x)

Kluci o sobě často pochybují – o svém těle i o tom, jestli obstojí, když dojde na vztahy a intimitu. Často přitom tyto pochyby schovávají pod masku tvrďáka. Respekt je ojedinělá příručka o sexu, která se čtenářem mluví naprosto otevřeně.

partnerství
Ukázky

Respekt

269 Kč
239 Kč
Terapie sdílením 2: Valentýnská edice
(1x)
Ester Geislerová a Josefina Bakošová zahájily na sociálních sítích revoluci. Zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou.
partnerství

Terapie sdílením 2: Valentýnská edice

239 Kč
Intimní splynutí - 6%
(1x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
partnerství

Intimní splynutí

254 Kč
239 Kč
Jsem z tebe nemocný - 11%
Uznávaný autor Kurt Tepperwein se ponejprv, v prvním dílu knihy, zabývá významem vztahů, abychom pochopili, jak souvisejí se zdravím a jaký smysl mají. Ve vztazích se toho hodně učíme, jelikož nám jsou pověstným zrcadlem.
partnerství

Jsem z tebe nemocný

268 Kč
238 Kč
Sexuální mýty a pověry - 11%
Známý český gynekolog a popularizátor sexuologie se ve své knize zabývá zjevnými i skrytými oblastmi lidského sexuálního života.
partnerství

Sexuální mýty a pověry

170 Kč
151 Kč
Sex v lidském milování - 11%
(1x)
Kniha je založena na autorových přednáškách, které měl v roce 1966 na Kalifornské univerzitě. Autor zde svým typickým esejistickým, humorným a místy prostořekým způsobem pojednává o sexualitě ze všech možných úhlů.
partnerství

Sex v lidském milování

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>